Melyiket válaszzam: Justin Bieber vagy One Direction?
Figyelt kérdés
Segítsetek! Nem tudom eldönteni, hogy melyikük a jobb. Mindkettőjüket imádom, ismerem az összes zenéjüket de nem tudok köztük dönteni. NEM ÉRDEKELNEK A NEGATÍV VÁLASZOK!!!2016. jan. 26. 17:18
11/24 anonim válasza:
Ha pár évvel ezelőtt kérdezed meg ezt a kérdést, azt mondom, hogy egyiket se.
De most azt mondom, hogy Justin Bieber, már kezd felnőni és nem az az elkényeztetett kis fiú aki régen volt.
A One Directionról meg inkább nem mondok semmit, amiért kilép az egyik banda taguk azonnal nem szólnak hozzá és megharagudnak rá, mert ő szeretne saját karriert.
12/24 anonim válasza:
Hígfospop nem épp a kedvenc műfajom, de ha már csak ez a két opció van akkor egyértelműen Bieber zenéje a kevésbé ciki.
16/24 anonim válasza:
#11..ha nem tudod a teljes sztorit ne okoskodj, egyáltalán nem az a baj hogy kilépett hanem az hogy éveken átvert mindenkit.mert álíitólag soha nem is érezte magát jól a bandában.és amúgy meg először azt mondta hogy átlagos akar lenni rá 2 napra bejelenti hogy szóló karierbe kezd .végig ez volt a terve.és ha tényleg nem érezte magát jól akkor miért nem szált ki még az x-factorban?! cserben hagyta a bandát. gondolkozhatott volna mielőtt úgy döntött hogy akkor jó belép a bandába. Justin Bieberről meg annyit hogy szerintem ugyan olyan szánalmas mint amikor a baby-t énekelte. attól mert most abba hagyta a botrányos időszakát még nem lett új ember.ráadásul szó szerint ki van nyalva a segge nem dolgozik meg a sikerért. élőbe ezerszer HAMISABB a hangja mint a One Directionnak, érthető is mivel ők megdolgoztak a sikerért. de őszintén itt most az a legSZÁNALMASABB hogy nem tudod eldönteni ki a francot szeretsz jobban. miért mert ha itt több szavazat lesz J.B-nek akkor őt fogod szeretni.?! inkább hagyjad az egészet istenem...ha nem tudod eldönteni valószínűleg egyikért sem rajongsz csak bejön a zenéje.
17/24 anonim válasza:
16-os nem, hogy felvágod az ereid, mert az One Direction olyan szar, és amúgy nem csoda, hogy nem érezte magát ott jól Zayn... :D
18/24 anonim válasza:
#17. huuuhh gecc...na most aztán megváltoztattad a nézőpontom
19/24 anonim válasza:
Én teljesen megértelek kérdező, mert én is ugyanebben az esetben voltam de én sztem jobban döntöttem mert Justin Bieber választottam! Tudom h sokan utálják még azt állítják h b*zi de én egyáltalán nem értek ezzel egyet mert Justin már Selena Gomezzel is volt még egy csomó másik nővel, ezellenben az Onedirectionból csak egy embert utáltam a többit meg imádtam tulajdonképpen nem tudtam először h miért Justint választottam de késöbb nem bántam még és még most sem!!! Egyszerűen imádom őt!
20/24 anonim válasza:
Hát... Szerintem a legjobb választás, ha a kettő közül Michael Jacksont választod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!