Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Teljesen összeroppantott a...

Teljesen összeroppantott a gyász, mit tegyek?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok.A szüleim elváltak kiskoromba és édesanyám újraházasodott, egy jó új családot kaptam.Egy nagymamát, egy nagypapát egy nagybácsit és egy apát, mindössze 3 éves voltam ezért mindannyiukhoz nagyon erősen kötődöm, hiába nincs köztünk vérkapcsolat.

Amikor ballagtam el az általános iskolából papa megbetegedett, korházba került, de rendbe jött.Legalábbis úgy hittem.Az első év utáni nyár elején voltam, mikor egy éjjelen felkeltem 21:21,06.09-én mert azt álmodtam papa meghalt.Másnap reggel ébredés után ezzel fogadtak, a papa eltávozott.Megéreztem...

Azóta teljesen megváltoztam, lelkileg összeroppantam, mindenen sírok, nem bírok ki egy napot, hogy ne beszéljek hozzá.Ha tehetném mindennap kijárnék a sírjához, de messze vagyok tőle, az iskola miatt.

Azt mondják ez normális, és meg fog szünni a fájdalom de nem hiszem el.

Csak arra vágyom egy nap felbukkan és megölel, de tudom ez nem lehetséges.

2016. jan. 23. 16:34
 1/1 anonim válasza:

Kedves kérdező! Tudom milyen nehéz neked én is átéltem. Tényleg nem tudsz mit tenni. Ez a dolgok rendje.Ha nem tudod elengedni ne tedd! De mindenképpen add ki magadból azt a sok sok sok rosszat amelzet most élsz át. Menj el valahova és sikolts egy nagyot. Üss egz párnát addig mig szet nem megy. Közben mond mit erzel hangosan!!!!!! Ez majd segit. De fontos hogy akkor csináld amikor érzed hogz felemészt a fájdalom.

Segiteni fog. Igérem.

2016. jan. 23. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!