Van itt valaki, aki esetleg meghallgatna?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az utóbbi időben úgy éreztem, hogy összecsaptak a fejem felett a hullámok és nagyon nehezen lábalok ki belőle. Nincs nagyon olyan ember a környezetemben, akinek elmondhatnám a lelki problémáimat anélkül, hogy ne ítélne el, vagy ordítaná le a fejemet. Kb 4 hónapja szorongásos rohamaim vannak, csak melléjük párosul az, hogy az enyémtől eltérő, idegen gondolatokat hallok a fejemben. Ezek gyakorisága mára kezd csökkenni, de a szorongás nem akar múlni. Ki szeretném magam ebből gyógyítani, de úgy érzem segítség nélkül nem fog menni. Valaki segít nekem?
21/L
2016. jan. 22. 13:47
1/5 anonim válasza:
Szia! Segíteni nem biztos, hogy tudok, de szívesen meghallgatlak. Ha gondolod, leírhatod a problémád. :)
21/F
2/5 anonim válasza:
Nekem is copyzd nyugodtan!
f21 Szia
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, mindjárt írok is! :)
2016. jan. 22. 14:02
4/5 anonim válasza:
#1-es vagyok, eddig nem írtál, így csak este fogok tudni válaszolni.
5/5 A kérdező kommentje:
Egyes, írtam most, de így is köszi, hogy este válaszolsz nekem.
2016. jan. 22. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!