Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet ilyenkor tenni?

Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Nagyon hosszú lenne elmagyarázni, de úgy érzem, hogy nem tudom merre menjek az életben, mit csináljak. Itt vagyok 20-on felül, és nem találom itt a helyem. Az egyetemet is már több éve csinálom/halasztom, kiszállni sem akarok, mert túl sok energiát/pénzt beleöltem már, de nem tudom eldönteni mit tegyek. Ellenemre van az öngyilkosság, de ez már annyira régóta tart, hogy komolyan elgondolkodtam rajta többször is.

Ez tényleg nem az a "Most perpillanat nem tudom mi tévő legyek" érzelmi kilengés. Tulajdonképpen, mióta élek végigkísért. Sok önfejlesztő módszert kipróbáltam már, és most kellett rájönnöm, hogy csak részeredményeket sikerült elérnem.

Amiről azt hittem hogy érdekel, pont olyan szintig mutatok érdeklődést felé, hogy ne azt válasszam hivatásomnak. Nem tudom, ebből a spirálból hogyan lehetne kikerülni. Pszichológusnál is voltam már. Természetgyógyászat esetleg?

2016. jan. 21. 20:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Válaszd személyiségi fejlődést és csináld amit élvezel éppen.

pszichológusok lúzerek vagy aki nem, sem jóm s drága is. Én ingyen dolgozok, írj ha kell segítség.

2016. jan. 21. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!