Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tehetnénk? Érdemes válasz?

Mit tehetnénk? Érdemes válasz?

Figyelt kérdés
Édesapám 42 szeptemberi születésű. Ma 6 fele elhatározta, hogy borér, sörér elmegy boltba, hogy beszélgessünk. A liftben egy (Farkas Norbert) nevezetű személy azt mondta neki gúnyosan, hogy Szevasz Teeee!!! Majd azt válaszolta rá, hogy te velem így ne beszélj. Amint leértek falhoz fogta a fejét, telefonját kérte, de neki csak egy kezdetleges telefonja volt (van), belelökte a fejét a falba. Vérző fejjel ért haza, majd én mentem le és a kb 14-15 éves fiú azt mondta, hogy azért verte meg, mert tiszteletlen volt vele. Mit lehet tenni? Nem kell említenem romák, a rendőrség nem hisz nekünk. A család lezárná, én nem akarom.
2016. jan. 20. 22:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha a rendőrség nem hisz nektek akkor el kell költözni.

Vagy ügyvédet kell keríteni. De az sem olcsó.

2016. jan. 20. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!