Készítettem egy videót, mondanátok róla véleményt?
2016. jan. 20. 03:58
2/13 anonim válasza:
Ejjha! Ez baromi jó! Szerintem tanulhatnád ezt szakmának!
3/13 anonim válasza:
Kb ennyire csináltad te. Összevágtál egy csomó random videót valami nagyon alap movie makerrel 10 perc alatt, majd tettél rá zenét
4/13 anonim válasza:
Összefüggéstelen videók összevágva.
Ennek mi értelme? :D
5/13 anonim válasza:
fel sem foghatom, mi haszna van?
6/13 anonim válasza:
Közhelyes bullshit, pont mint az előző. Elhiszem hogy ennyire unatkozol, de ne itt futtasd magad.
7/13 anonim válasza:
Nekem tetszik, tehetséges vagy. A dramaturgia tetszik, viszont a vágás ritmusa nem, mert nagyon összevissza ugrál. Próbáld meg úgy, hogy a vágópontokat a zenéhez illeszted, szóval a snitteket a zene ritmusára változtasd, főleg a zene ritmusára legyenek a váltások, valahogy így [link] Ez a saját gyártmányom, de már régi. (Lányok és megrendelők írhatnak.) A segghülye beszólogatókkal ne foglalkozz, azok még olyat sem bírnának csinálni, amilyet Te csináltál, csak teszik a fejüket ami üres mint a krumpliszsák. Szerintem folytasd, jól csinálod.
8/13 anonim válasza:
Milyen dramaturgia? Kezd pár depis videóval majd belerakja a Csillagkapu Atlantisz-ból a kapun való áthaladást. Nem is függ semmihez
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket. :)
Lehet hogy nincs értelme, de jobb unaloműzés mint itt tengődni ezen az oldalon pl.
És nem csak összefüggéstelen képek vannak összedobálva, van mögötte mondanivaló.
2016. jan. 20. 12:52
10/13 A kérdező kommentje:
Senki sem mondta hogy jó és hogy dicsérni kell, olyan stílusban írjátok hogy mekkora sz*r értelmetlen, közhelyes mintha valami bűnt követten volna el, hogy megcsináltam. Ez csak egy videó. :) Nyugalom
2016. jan. 20. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!