Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 17 éves vagyok és szeretnék...

17 éves vagyok és szeretnék felnőttként Londonban lakni. Mire gyúrjak rá és mennyit kell összegyűjtenem?

Figyelt kérdés

Nekem leginkább a biológia megy, de közgazdász szakon vagyok.

Mielőtt azzal akarnátok elzavarni, hogy ott a briteken kívül vannak mások is én tudom és a legkevésbé sem zavar.

Talán ami felé nyitottabb vagyok:

-masszőrködés

-pékség nyitása

-irodai munkák

-étterem nyitása

2016. jan. 17. 11:23
 1/3 anonim ***** válasza:
49%
A legfontosabb, hogy tanuld meg és igyekezz betartani a sariát, és térj át az iszlám hitre, így még támogatnak is a pályaválasztásban és az anyagiakban.
2016. jan. 17. 11:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ezt akkor az informatikát, grafikai pályát javaslom, él Londonban egy barátom, 3d grafikával foglalkozik, de így is 1 évbe telt mire normális munkát talált, azóta nagyon jól keres és családot is alapított, ez huszon pár évesen keveseknek adatik meg, sok sikert és csak okosan!
2016. jan. 17. 11:35
 3/3 anonim ***** válasza:
24%

"Mielőtt azzal akarnátok elzavarni, hogy ott a briteken kívül vannak mások is "

Inkább azt mondanám hogy alig vannak ott britek. Inkább a világ mindenféle alja népe. Haveromnak azért szóltak be elég durván ott a buszon, mert magyarul telefonált. Nem akarsz te Londonba lakni hidd el.

2016. jan. 17. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!