Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kedves Fiùk es Férfiak?...

Kedves Fiùk es Férfiak? Minden a szépség?

Figyelt kérdés
Egy lány vagy nő belső értékei nem is számitanak a mai vilagban csak hogy mennyire szép? Véleményeket szeretnek előre is köszönöm! :)
2016. jan. 16. 21:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
A kérdéssel az a baj, hogy ez fordítva sokszor gyakrabb. Legutóbbi barátnő jelöltemnél is pont ez volt, belső bejött neki, de végül külső alapján dobott :D szóval miről is beszélünk? :D A férfiak olyanok, hogy persze nézzük a külsőt meg minden, de nézd meg azoknak a férfiaknak a párjait, akik hosszú évek óta együtt vannak akár már családot is alapítottak, nem az a tipikus cicababa típusok állnak mellettük, mert azok senkinek se kellenek pár "körnél" többre.
2016. jan. 16. 21:41
 2/11 anonim ***** válasza:
57%

Sajnos ilyen felszínes világban élünk,lehet vki belül csodálatos,de ha nem 165magas és 50kg,vagy 176magas 60kg akkor sok férfi simán elsétál mellette!

Én is felszínes vagyok,igaz én úgy érzem hozzám egy csinos nő illene, mivel sportos és magas vagyok!

2016. jan. 16. 21:42
 3/11 anonim ***** válasza:
részemről nem minden az. Persze kell a külső, mert azt látom meg először, és az alapján döntöm el, hogy szóba elegyedek e az adott személlyel. Aztán vagy meg tud fogni a személyiségével, vagy nem. Ha nem, akkor nem érdekel, hogy 10/10es a teste.
2016. jan. 16. 21:42
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem a belső értékek is fontosak!

Megfelelő hasnyálmirigy működés, jó májfunkciók, kellemesen szűk hüvely...

2016. jan. 16. 21:43
 5/11 anonim ***** válasza:
A külső nem csak azért fontos, mert valaki "csak arra utazik" egyszerűen ez biológia, aki nem vonz az nem fog kelleni. De ha egy lány ápolt és azért érzi, hogy mi áll jól neki és nem öltözik madárijesztőnek, az el fog kelni...ebből a szempontból meg nektek könnyű, mert csak várni kell, nekünk tenni is...:D
2016. jan. 16. 21:47
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem minden a szépség, de ez a "belső érték"is nagyon relatív.

Megtudnád mondani,hogy pontosan mit is tartasz "belső értéknek".

Azt tudom,hogy nagyon sok ember mit ért ez alatt, de a Te véleményedre lennék most kíváncsi, mielőtt tudnék egyáltalán a kérdésedre válaszolni.

2016. jan. 16. 21:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen, az a szépség, ami az illető egész mivoltából sugárzik. Mert olyan nincs, hogy külső meg belső szépség. A kettőnek mindig van valamilyen harmóniája, ami rövid idő alatt kiderül.
2016. jan. 16. 21:58
 8/11 gnoomage ***** válasza:
Lehet én vagyok így, de lehet egy lány akármilyen kedves, okos és vicces, ha nem bírok zacskó nélkül 10 percnél tovább ránézni... Nem csak ez fontos, ez tény, és nem csak emiatt a szempont miatt kell keresni, de fontosnak fontos, hogy külsőleg is tetsszen a kiszemelt..
2016. jan. 16. 22:04
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
2016. jan. 16. 22:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem szinte csak a belső a fontos, belső tulajdonságokat keresek. Külsőleg csak annyi számít, hogy ne legyen erősen elhízott, és viszonylag elfogadható arca legyen számomra.
2016. jan. 17. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!