Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit jelent ez a tini szarsag...

Mit jelent ez a tini szarsag hogy "k"? Mindenhol ezt latom.

Figyelt kérdés

2016. jan. 13. 21:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem tini szarság, hanem rövidítés, a K, angolul mondva kay, azaz okay (oké). Nem egy új dolog.
2016. jan. 14. 02:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Te meg képtelen vagy ékezetes betűket írni, pedig nem veszítenél vele sok időt.

Most én is kezdjek el dühöngni, hogy mekkora életképtelen alak vagy, hogy akkora formának képzeled magad, közben meg egy nyavajás mondatot sem tudsz helyesen leírni?

U.i.: neeeem, nem kell mondanod, hogy azért, mert te bizony hiperszuper telefonról írsz, vagy azt, hogy külföldön élsz, netán azt, hogy egyszerűen így szoktad meg, ez ugyanúgy nem mentség, és ugyanolyan rossz, sőt, még rosszabb, mint ha valaki "k"-t ír. 2016-ot írunk, az összes valamire való telefon képes magyar betűket írni. De még a legelső, kőkorszaki Nokiámnak sem okozott ez gondot.

Esetleg külföldön élsz, és azzal flancolsz, hogy neked bizony nincs magyar billentyűzeted? Ez sem mentség, 2 perc alatt be lehet állítani, hogy magyarul írhass. Akkor meg? Sajnálod azt a 0,00001 másodpercet rá?

2016. jan. 14. 03:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Ne bántsátok már szegényt, nem juthat el mindenki pici agyáig a szleng fogalma. /irónia
2016. jan. 14. 08:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Erre pazarolod az energiádat, hogy ilyeneken kattogj?
2016. jan. 14. 08:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 7-es. Nem érdekel hogy mennyi idő. Eggyel kevesebb ujjmozdulat. Nem fogom leírni hogy oké ha leírhatom azt is hogy k.
2016. jan. 14. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!