Mi az a téma, amiről 10 évet tudnál gondolkodni, hogy könyvet írj róla?
Figyelt kérdés
2016. jan. 12. 15:56
1/3 anonim válasza:
Tehát mi az amit annyira szeretek hogy könyvet tudnék írni róla? Történelem. Vagy csinovnyik szerű vagy átlag ember szemszögéből egy háború. Főleg a magyar történelem. Mint például a Kőszívű ember fiai.
Esetleg scifi, ugyanis elég jó a fantáziám.
Amennyiben a kérdés az, hogy mi az amin 10 évig kéne gondolkodni, akkor romantikus sztori. A szerelmes sztorikat ( ahol az van előtérben ) nem tudom túl jól átadni.
2/3 anonim válasza:
Mi a fa*szt csinálok az életemmel?
3/3 anonim válasza:
Pont ma jutott eszembe, hogy amikor jött az ihlet, a gyerekeim miatt nem tudtam megírni egy cikket, most meg hogy nekiálltam, lefagyott az agyam. Szóval nem 10, de inkább 20 év múlva meg fogom írni a best seller regényemet. Azt hiszem az üres fészek szindróma vicces oldaláról fog szólni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!