Tinikor, vagy mi a franc? Nembírom a fájdalmat
Én is vagyok így néha.
Gondolj Istenre, és arra, hogy nem vagy egyedül.
De nem akarok prédikálni..
" A fiú aki tetszik (20 éves) és nagyon aranyos volt és utána megtudtam hogy van barátnője... és azóta összeomlottam... Semmihez nincs kedvem"
Ezt úgy hívják, hogy szerelmi csalódás. Nagyon fáj. De idővel kihevered. Addig kitartás!
Ne bántsd magad.
Pszichológushoz tényleg ne menj, azok többet ártanak, mint használnak.
39/F
Kedves 2-es!
"De nem akarok prédikálni.."
Nem kell mentegetőznöd.
Nagyon bölcs választ adtál:
"Én is vagyok így néha.
Gondolj Istenre, és arra, hogy nem vagy egyedül."
Ha tinikorban vagy akkor szerintem eléggé félreértetted azt a srácot, valószínűleg esze ágába nem volt kikezdeni veled.
Gondolj arra a közvetlen környezetedben hány olyan van akivel biztosan nem cserélnél. Azokhoz képest nem is olyan nagy ez a fájdalom.
Kedves 7. Válaszoló: Nem... nem amiatt... ez csak egy csöpnyi dolog... fiú miatt nem lennék ennyire összevissza....
KEDVES 8. VÁLASZOLÓ: NAGYON FELBŐSZÍTETT A VÁLASZOD! TANÁCSOT KÉRTEM NEM PEDIG A VÉLEMÉNYED! AZT SEM TUDOD HÁNY ÉVES VAGYOK... ÉS MILYEN PROBLÉMÁKKAL KÜZKÖDöK HÁT PERSZE... SZÓLJUNK LE MINDENKIT MÈG AKKOR IS HA NEM ISMERJÜK:)
DE A TÖBBIEKNEK NAGYON SZÈPEN KÖSZÖNÖM:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!