Egy pár hete(úgy 2 hónap xD) voltuk egy IQ vizsgálaton,nekem 131-re jött ki de k*rvára nemtudom hogy mit jelent....Minden tanár aki ezt megtudta azt mondja hogy nem feltételezte volna rólam!Engem meg nagyon furdal,hogy mit jelent??????Miért akkora szám hogy 131 az IQ-m???
1.Tudom mi az az IQ....Csak azt nem vágtam,hogy miért nézett rám mindenki meglepődötten!
2.Igaz megnézhettem volna neten,de valahogy nem nagyon csábít a dolog,hogy keresgéljem....
2016. jan. 10. 08:53
12/15 anonim válasza:
az átlagos iq az száz, és egyetemre általában 120-as iq felett mennek az emberek. a 131 -es iq annyira nem sok, tehát nem zseniális, de mégis igen kiemelkedő. nekem régebben valami 135-öt mértek, lett pár diplomám, kiemelkedő nyelvtudásaim, de nem lettem világhírű tudós. Tehát olyan sokat nem kell beleképzelni, örülj neki, és ennyi. most a tanárok kivételesen fognak téged kezelni, amitől várhatóan nőni fog a teljesítményed. Ezt a magad javára tudod fordítani. A lényeg, hogy ne feledd, hogy a siker a szorgalmon, a kitartáson múlik, nem csak egy teszteredményen.
2016. jan. 10. 10:58
13/15 anonim válasza:
#12: vagy épp az ellenkezőleg, vannak olyan emberek (nekem is volt ilyen tanárom), aki a nála intelligensebbeket lenézi, keresztbe tesz neki.
Egyébként milyen IQ teszt volt? Ha volt benne nem logikai kérdés, pl. nyelvi, akkor el is lehet felejteni az eredményt. A Mensa honlapján van egy jó IQ teszt, ami ingyenes és 125-ig tud mérni.
2016. jan. 11. 19:31
14/15 anonim válasza:
voltam rendes mensa teszten is. ott egy tól-ig-et adtak meg, ugyanez az eredmény beleesett. de amúgy most már nem érdekel az iq, mert nem azon múlik a boldogság. fiatalabb koromban érdekelt, akkor csináltam a mensa tesztet is.
2016. jan. 12. 00:41
15/15 anonim válasza:
Most mi van??? Miért is ne lehetne 130 fölött az IQ-ja egy ilyennek? Mit gondoltok - többé kevésbé nem kedves hozzászólók - hogy az IQ csupán szép beszéd és választékos modor? Sajnos nem társul feltétlen a személyiség és az IQ. A kérdezőnek a személyisége talán nem tetszik nektek? És akkor mi van? Szerintetek az IQ kedvességet, alázatot és barátságosságot jelent? Szinte soha, sőt, ha társul némi felsőbbrendűség érzés is az IQ-hoz, akkor már nem találkozunk vele(hálásak lehetnénk, hogy van egyszerű magyar polgár kiemelkedő IQ-val, aki itt is jelen van) - (talán még rendes adófizető is, ami nem minden polgártársunkról mondható el)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!