Fiú hordhat-e női testszínű harisnya nadrágot?
Miért ne hordhatna:)
De nem értem, miért szeretnél harisnyát, én utálom:D
Milyen ruhadarabhoz szeretnél felvenni női harisnyát?
Amúgy nem tudom, mit irigyelsz rajta, a nylonharisnya a létező legkényelmetlenebb viselet (a melltartó után:-)), pláne száraz, érzékeny bőrűeknek. Ha a hidegre tekintettel nadrág alá vennéd fel, jobban jársz egy jó minőségű pamut aláöltözettel, amit síeléshez, téli sportokhoz szoktak hordani, meg egy vastag sízoknival.
a fiúk is hordanak harisnyát ha hideg van, de természetesen nem nylon-t, mert az nem melegít semmit. Pl. ilyet hordanak, minden üzletben kapható:
Ha viszont harisnya fetisiszta vagy, az egy másik kérdés és igen, ki fognak röhögni, azt titokban szokták csinálni.
Amit linkeltek az jó!!
Nejlon harsinyát ne vegyél fel,tényleg gáz.
Jégeralsó hordjon az aki szereti! Én utálom, számomra rettenetesen kényelmetlen minden szempontból! De a pamut harisnya is, mert ugyan melegnek meleg, de ha fűtött helyre megyek, baromira beleizzadok, bepállik mindenem.
Viszont a nejlonharisnyával sosincs ilyen gondom, és az is melegít annyit, mint egy pamutharisnya. Csak közben sokkal jobban tud szellőzni a bőröm, és fűtött helyen sem izzadok bele. Nekem teljesen jó a nejlon, kényelmes, komfortos, nekem bevált. :) Persze nem 20 denesről beszélek, hanem 100-140 denesekről, amik kellően vastagok ahhoz, hogy melegíteni is tudjon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!