Hogyan tudnék vmit kiverni a fejemből?
Szerencsétlen vagy. Ezt nem lehet kiverni a fejedből, max elnyomni, de kiverni nem (hálát adnék ha mégis sikerülne) mert egy nap még ez a gondolat visszafog térni.
Este amugy fogalmam nincs mit csinálj, én is ebben szenvedek régóta. Nekem az segít, ha tudatosan nem gondolok semmire :)
nekem 8-9 éves korom körül volt ilyen. nekem is esténként volt főképp. én elmondtam apáéknak, és utána esténként mindig elmentem apával sétálni egy kicsit, beszélgetni stb. nagyon jót tett nekem igazából, pedig csak pár alkalom volt.
De sztem el fog múlni, nekem is elmúlt. pár hónapig, max fél évig volt ez, aztán valahogy elfogadtam hogy ezek a dolgok, mind az élet részei. 11 évesen aztán megint visszatértek ezek a félelmek. ekkor a szüleim pszihologushoz vittek. az azt mondta h a serdülőkor miatt jutnak ezek az eszembe és teljesen normális, elfog múlni. és igaza volt. az esti sétát próbáld meg lehetőleg családtaggal. nekem bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!