Melyik a legjobb álláskeresési weboldal a profession.hu-n kívül?
!! Milyen szakok munkája érdekel?? !!
Mert vannak kifejezetten szakmai fórumok is.
Nem tudom mi jobb. A profession elég toppon van. De amiket még használtam:
1) FACEBOOK!!!! Hirdess meg haverok között, hogy milyen állást keresel, illetve milyen állást ajánlasz!
Vannak zárt és nyílt csoportok is erre a témakörre.
2) Elvileg jó lenne a linked.in, de a valóság, hogy SPAM az egész oldal, de egy sokadlagos email címre érdemes ott is egy lehetőséget adni magadnak. De saját email címedre elég kemény szűrőket kell használni, mert nagyon agresszív a politikája ennek az oldalnak, de HR-esek használják.
3) randstad
4) jobline / jobinfo
5) Adott cég saját weblapja
+1) Állásbörze! Karrier iroda (iskolákban, egyetemeken)
Sajnos vidék fejlesztés a béka feneke alatt lévő mély pince alapkövét tartó földréteg alját képező őskori üledék között van színvonalban. :(
Vacak és rosszul fizető állások, kihalás alapján átvehető pozíciók, stb.
Úgyhogy sok sikert! Én is inkább dolgoznék vidéken, de a székesfehérvári IBM negyed annyit fizet, mint a vetélytársai BP-n. Morgan Stanly pl 800at is ad, míg az IBM 180at... röhely!
Vidék meg fog halni, ha így folytatják.
Gondozói tapasztalataid vannak.
Nyelvi tapasztalataid vannak.
Baby sitter itthon nem lesz egy ideig, amíg mindenki alig kap fizetést és házat sem tud magának összehozni 10-20 év alatt.
Nagyon sok helyen keresgess. Munkanélkülinek is regisztrálhatsz. Ott is vannak lehetőségek és képzések is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!