Mit tegyek ha tetszik egy fiú?
Segítségeket szeretnék kérni!! Van egy fiú akibe mar kb 2 éve szerelmes vagyok. És én elmondtam neki hogy szerelmes vagyok bele... Es o megváltozott nem akart velem beszelni hülyülni meg ilyenek... De előtte Jóba voltunk😔😔
Szóval tudnátok segíteni hogy tudnám magamra hívni a figyelmet?
A válaszokat előre is koszonom !!😃
Szerintem ez nem köcsögség, hanem csak meglepődött, és ez egy természetes reakció, mert mivel nem számított erre, és nem is akar tőled ilyet, ezért meglepő volt számára a bejelentésed, nem tud vele mit kezdeni, ezért menekül az egész szituációból.
Ez szerintem érthető reakció, mert ha elkönyvelt már barátnak, akkor most minek kezdjen el olyan dologkkal foglalkozni, amivel szerintem nem is akarna, csak te akarnád ráerőszakolni ezt a témát. Szerintem jogos, hogy ilyenkor az ember egy ideig félrevonul és kivonul a kommunikációból. Úgyhogy adj neki időt, fogadd el, hogy ő nem akar másfajta viszonyban lenni veled a barátságon kívül, és nem akar a szerelemről még beszélni se veled kapcsolatban. Hagyj neki időt, és várd meg, míg keres.
Szerintem attól senki nem érzi jól magát, hogy vissza van utasítva és kegyelemből van odaengedve a szeretett valakihez...
"legalább vele lehet" - bocsi, de ez inkább kegyetlenség lenne, és inkább ez lenne a köcsögség.
Azért mondom ezt, mert egyszer szerelmes volt belém egy lány, és elkezdett rám nyomulni, és mondtam neki, hogy én nem akarok tőle semmit, de barátok lehetünk. De azután is időről időre rám nyomult, és én mindig visszautasítottam egyre türelmetlenül. A vége meg az lett, hogy elkezdett féltékenykedni, amikor más lányokkal találkozgattam és párt kerestem magamnak. Az első ilyen után elküldtem a fenébe, de persze én lettem a legnagyobb szemét meg bunkó stb. pasi. Az összes ismerősének beállított szemétládának, elég aljas módon, amikor én tisztességes és őszinte voltam vele. Úgyhogy én azt mondom, hogy a barátság egyáltalán nem működik úgy, hgoy az egyik többet akar, főleg ha ez a valaki lány.
Úgyhogy a kérdező nagyon is jól tette, hogy így viselkedett, még ha nem is tisztességes és egy kicsit talán bunkó vagy gyerekes módon is. De egy csomó kellemetlen szituációtól óvta meg így magát. Nem állítom, hogy a kérdező is ilyen rámenős lenne, mint az én lányismerősöm, de mindenképpen az ilyen helyzetek problémákat szülnek.
És ha a kérdező nem akar semmit a lánytól, miért kéne ilyen felesleges bonyodalmakba belemennie? Te sem akarhatod (mármint előttem szóló), hogy ha valaki nem akar ilyen bonyodalmakban részt venni, hogy mégis részt vegyen. Nem akar és kész, és jól teszi, hagyni is kell békén a fiút. Joga van eldönteni, hogy mit akar, és mit nem, a lánynak meg nincs joga ráerőszakolni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!