Miért van az, ha kiabálnak velem, vagy felemelik a hangjukat, rögtön sírással reagálok?
Figyelt kérdés
Legyen akár ismerős, vagy ismeretlen...Ez esetben ismeretlen volt az illető, és igazságtalnul bántott. Utálom ezt a túlérzékenységet...2015. dec. 30. 19:09
11/11 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a hosszú válaszod. Hozzád hasonlóan én sem vagyok sajnos eleresztve, a hosstess fizetésből...:D Mondjuk ha lehetne úgy terápiára járni, hogy csak havi 1 alkalommal mennék, havonta 10.000 Ft-ot költenék erre, és 10 alkalomnak tényleg lenne eredménye..Azt még talán be is vállalnám, nem tudom, hogy ennek van-e bármi értelme, de sajnos úgy érzem, nincs, gondolom heti szinten szoktak legtöbb estben terápiára járni, ugye? Barátnőim vannak, jó barátnőknek tartom őket, mindent meg tudok beszélni velük, de tisztában vagyok vele, hogy nem lehet minden nyomoromat teljes mértékben rázúdítani egy olyan emberre, aki közel áll hozzám. Ez annyit jelent, hogy megbeszélek velük dolgokat, akár többször is átrágjuk ugyanazt, de ami legbelül bennem van (hajlamos vagyok túlaggódni, túlbonyolítani mindent, melankolikus beállítottságú vagyok, stb), azt nem fogom teljesen kiadni, illetve amit már ezerszer átrágtunk, és annak ellenére még foglalkoztat, nem akarom újra és újra annyiszor és annyira előhozni, amennyire az valójában bánt és mardos belülről. Illetve ők barátnőként tudnak tanácsot adni, úgy, hogy nekik is hasonló a személyiségük, és nekik is megvannak a saját hasonló démonaik...Tehát ők sem "épek", így nem tudjuk egymást igazán kihúzni a gödörből, csak abban tudunk segíteni, hogy ne süllyedjen el a másik teljesen. Úgy gondolom, pszichológus helyett csak egy teljesen egészséges, és valamilyen szintű pszichológiai ismeretekkel rendelkező egyén tudna segíteni érdemben, és ilyet sajnos nem ismerek:(
2016. jan. 3. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!