MIT TEGYEK? (nagyon hosszan lent) 15F
Jaj annyira sajnálom, ezt nagyon borzasztó olvasni... Hol laksz? Most annyira azt érzem, hogy beülnék a kocsiba, elmennék érted, s elvinnélek étterembe, moziba, cukrászdába, uszodába, múzeumba, csak hogy legalább egy napig tényleg boldog legyél és ne gondolj erre a rengeteg rossz és kegyetlen dologra, amit az élet adott neked.
Többektől hallottam már, hogy azért vagyok a világon, hogy segítsek a sérült embereknek, és most tényleg nagyon a földhöz vágott mindez, amit írtál....
Ez elképesztő, hogy szó szerint nincsen semmi, aminek tudnál örülni, és nincsen senki, akit ez érdekelne... Esetleg a mama, ő nem tudna valamit tenni? Nem lehetne megoldani, hogy átköltözz hozzá? Jó, most kilencedikes vagy, de tizediktől azért már nem gyerekjáték az iskola, s három év múlva érettségizel, amire tanulni kell... Ám a jelenlegi körülmények nem biztosítanak megfelelő támaszt neked ehhez. És a jó jegy nem csak azon múlik, hogy mennyit tanulsz, hanem azon is, hogy milyen lelki állapotban ülsz be az órára.
Esetleg tudnám még javasolni, hogy beszélj a kedvenc tanároddal, akinek úgy bizalmat tudnál szavazni. Elég, ha annyit mondasz, hogy otthon nagy gondok vannak, és segítségre lenne szükséged, s akkor ő majd -bizonyára- intézkedni fog, beszél az iskolaorvossal, s ő már be tud utalni a gyerekpszichiáterhez. Mert ide nem elég a pszichológus... Ezért remélem, hogy megyeszékhelyen laksz, vagy oda jársz suliba, mert ilyenből általában csak egy van, a körzeti rendelőintézetben. Persze, ha Budapesten laksz, akkor sokkal egyszerűbb minden. És ezek általában ingyenesek...
De tény, hogy nem a pszichiátertől kell a megváltást várni, ő csak irányt mutatni tud, esetleg. Itt a környezetedben, az életkörülményeidben kell kieszközölni egy gyökeres változást - minél hamarabb, még mielőtt minden véget nem ér.....
Ha szeretnél velem beszélgetni, írj nyugodtan üzenetet!
23 f (ja és a főokosokkal közlöm: nem vagyok pedofil, csak nekem még van lelkem, amit eléggé helyben hagyott ez a történet...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!