Milyen hobbikat ajánlanátok nekem?
Figyelt kérdés
Valamivel le akarom magam foglalni. De nem vagyok gazdag, így olyan hobbit akarok, ami nem kerül pénzbe, vagy csak kevés pénzbe kerül. Olyan hobbit viszont, amit megszállottan, gyakran lehet csinálni, hogy amikor szükségem van rá, ki akarom engedni a gőzt, akkor csinálhassam.
Amik érdekelnek:
- sport
- művészetek (rajzolás)
2015. dec. 30. 15:58
1/7 anonim válasza:
Most tényleg mi mondjuk meg neked, hogy mit szeress csinálni? Még csak azt sem mondtad, hogy miben vagy tehetséges.
2/7 anonim válasza:
Futás. Ingyen van és jó.
Esetleg fess vagy rajzolj.
3/7 anonim válasza:
Számolgasd a repedéseket a plafonon... jézus ereje, ennyire nem lehetsz szánalmas!
5/7 anonim válasza:
Csinálj olyan videókat, mint a Remi Gaillard. Ha nem ismered, akkor keress rá a nevére youtubeon, találsz 50 videót. Kell hozzá egy kamera, meg valaki aki felveszi. Ha végignézel pár videót tőle biztos eszedbe jut valami azok alapján.
6/7 anonim válasza:
Én most beleestem a papercraftba. Nézz utána, nagyon jó mulatság és eszméletlen király dolgokat lehet összepakolni fillérekből :)
7/7 anonim válasza:
Bringázz :)
Csak van valami régi bicikli családi körben, ami használható valamire. Nekem nagyon bejött. Feszkó a pedálba, rögtön szebb az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!