Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, ciki, hogy a...

Mit gondoltok, ciki, hogy a háziorvosom kiborulva, sírva, remegve látott, és utána az utcán a járókelők is? Az ilyesmi már "megszokott látvány" egy orvosnak?

Figyelt kérdés

Ma egy idegösszeroppanás-közeli állapotba kerültem. Ki voltam készülve, fizikailag és lelkileg is, az idegességtől hányingerem volt, szédültem, lementem a háziorvoshoz, és ott már nem bírtam tovább, remegtem, sírtam, beszéltem, mennyire fájó a jelenlegi helyzetem...

Aztán felírt nekem egy méregerős kedélyállapot javítót.

A járókelők kicsit zavartak, hogy megnéztek az utcán, illetve még a gyógyszertáros nő is megdöbbent, mikor meglátta, milyen gyógyszert kell kiadnia egy 20 éves lánynak...

Általában nem izgat idegen emberek véleménye, de most valahogy olyan kellemetlenül érzem magam...

Ti mit gondoltok erről?

20/ L

2015. dec. 28. 22:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
21%

A 0,25-ös Frontin minden, csak nem méregerős.

Féléve én is kaptam, napi 3x0,25 adagban. A gyógyszertáros csak annyit jegyzett meg, hogy ez olyan kicsi adag, hogy meg sem érzem. Így is volt. Szedtem 3 hónapig kb., aztán elfogyott a 100 szem, így abba is hagytam.

2016. ápr. 25. 03:34
 12/12 anonim ***** válasza:
64%
A problémáidat kell megoldani, nem hozzászokás-veszélyes gyógyszerrel összevissza játszogatni. Gondold át egyesével, mi a bajod, hogyan lehet azokat megoldani, amit meg esetleg nem lehet, azt divatszóval élve engedd el, azon értelmetlen izgatni magad. A gyakori kérdések közönségét is felhasználhatod, lesz egy-két lelki sérült beszólogatós, de a többség hidegen, külső szemmel, racionálisan tudja a helyzetedet értékelni, rávilágítani, hogy az sokkal egyszerűbb, kézenfekvőbb, mint amennyire mélyre belerángatod saját magadat az örvénybe.
2018. okt. 14. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!