Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit jelent az, ha valaki...

Mit jelent az, ha valaki teljesen eltűnik a facebookról?

Figyelt kérdés
Korábban elég aktív volt az illető, szinte minden nap csinált valamit, megosztott, lájkolt, megjegyzést írt. Aztán egyszer csak feltűnt, hogy nem jelentkezik többé. Utánanéztem, és már az ismerőseim között sem szerepelt, de a profilja sem volt meg. (Eléggé egyedi neve van, de a keresés nem adott rá ki semmit.) Ilyenkor mi lehet? Bár távoli, de kedves ismerős volt, így elkezdtem aggódni.

2015. dec. 23. 20:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy letiltott vagy letörölte magát.
2015. dec. 23. 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Valószínüleg törölte magát.

( vagy törölték)

2015. dec. 23. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyik haverom épp nemrég függesztette fel a fiókját. Lehet, hogy nála is ez a helyzet, és pár hónap múlva visszatér. Addig mondta is, hogy Viberen beszéljünk.
2015. dec. 23. 20:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak felfüggeszti akkor nem tűnik el az ismerôsök közül, csak ha rákattintasz írja hogy deaktiválva lett.
2015. dec. 23. 20:45
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Got a life.
2015. dec. 23. 20:45
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
Vagy törölték fb-jét vagy inaktívvá tette magát( magadat nem tudod törölni) név váltással.
2015. dec. 23. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Letiltott vagy törölte magát. ( lehet törölni én is megtettem, google-n írd be és már láthatod is hogyan)

Ha csak felfüggeszti nem tűnik el.

2015. dec. 23. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:
90%
Nem rólam van szó véletlen?-^ Besz@rnék :D Küldd már el privátban a vezetéknevet, ha az enyém akkor dejó...kicsi lenne a világ?
2015. dec. 23. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!