Szerintetek túlélte Kylo Ren?
Figyelt kérdés
Spoiler!: Ugye nagyon megsebezte őt az a csaj (nem jut eszembe a neve) és utána már nem mutatták mert ott maradt az erdőbe és utána csak annyit mutattak hogy felrobbant az a bolygó. Szerintetek meghalt? (Amúgy szerintem nem mert nehéz lenne új főgonoszt kitalálni).2015. dec. 22. 16:28
2/7 anonim válasza:
1. Nem ő a főgonosz.
2. Túlélte, ez egyértelmű. Azt ne kérdezd hogy találták meg a testét ennyi idő alatt:D
3/7 anonim válasza:
Anyádért írsz ki spoileres kérdést.... már maga a kérdés is az...
4/7 anonim válasza:
Ez sem nagyobb spoiler mint hogy Kylo megöli az apját, Han Solot
5/7 anonim válasza:
Nnnna, akkor ezt a filmet se nézem meg.
6/7 anonim válasza:
Azért jó nyomorék vagy kérdező, én ma néztem meg a 7.részt és még jó hogy nem azelőtt keresgéltem itt....minek írod ki a SPOILERES kérdést? Sok ember még nem látta a filmet és már így is tele van GYK sok gyökér kérdéssel amire amúgy mind a filmben rá lehetett jönni.
De hogy a kérdésre is válaszoljak még jó hogy nem halt meg és ha találgatnom kellene akkor valószínű hogy felbukkan még jó Jediként mivel nem tudja elviselni majd az apja halálát.
7/7 anonim válasza:
Túlélte.
Amúgy milyen ideggyenge volt ez a faszi, igazán ráfért volna egy kiadós dugás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!