Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek túlélte Kylo Ren?

Szerintetek túlélte Kylo Ren?

Figyelt kérdés
Spoiler!: Ugye nagyon megsebezte őt az a csaj (nem jut eszembe a neve) és utána már nem mutatták mert ott maradt az erdőbe és utána csak annyit mutattak hogy felrobbant az a bolygó. Szerintetek meghalt? (Amúgy szerintem nem mert nehéz lenne új főgonoszt kitalálni).

2015. dec. 22. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem tul elte!
2015. dec. 22. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

1. Nem ő a főgonosz.

2. Túlélte, ez egyértelmű. Azt ne kérdezd hogy találták meg a testét ennyi idő alatt:D

2015. dec. 22. 16:45
 3/7 anonim ***** válasza:
9%
Anyádért írsz ki spoileres kérdést.... már maga a kérdés is az...
2015. dec. 22. 16:50
 4/7 anonim ***** válasza:
10%
Ez sem nagyobb spoiler mint hogy Kylo megöli az apját, Han Solot
2015. dec. 22. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:
9%
Nnnna, akkor ezt a filmet se nézem meg.
2015. dec. 22. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:
35%

Azért jó nyomorék vagy kérdező, én ma néztem meg a 7.részt és még jó hogy nem azelőtt keresgéltem itt....minek írod ki a SPOILERES kérdést? Sok ember még nem látta a filmet és már így is tele van GYK sok gyökér kérdéssel amire amúgy mind a filmben rá lehetett jönni.

De hogy a kérdésre is válaszoljak még jó hogy nem halt meg és ha találgatnom kellene akkor valószínű hogy felbukkan még jó Jediként mivel nem tudja elviselni majd az apja halálát.

2015. dec. 23. 20:19
 7/7 anonim ***** válasza:
46%

Túlélte.

Amúgy milyen ideggyenge volt ez a faszi, igazán ráfért volna egy kiadós dugás.

2015. dec. 23. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!