Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok! Megosztanátok velem...

Lányok! Megosztanátok velem az egyik titkotokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok lányok!

Talán fura kérdésnek hangzik, de nagyon kíváncsi vagyok, milyen egy átlagos lány titok. Sajnos eddig velem csak párat osztottak meg, még az iskolában. Mivel ez egy anonim fórum, így névnélkül bármikor írhatsz egy titkot, nem tudok vele visszaélni, hiszen nem tudni a való életben, hogy a titok kié, így nem hozhatják nyílvánosságra és őszíntének lehet lenni. Kíváncsi vagyok. Kort, nemet is írhattok, lehet privátban is! Olyan legyen, amiről senki sem tud, nem mondtátok még el senkinek azelőtt. Érdekesség kedvéért. Ha név is szerepel a titokban, csak írjátok majd azt, hogy 1 lány/fiú!

Köszönöm a segítséget! :)

17/F

2015. dec. 19. 21:37
 1/10 A kérdező kommentje:
Már vagy 5 éve nem osztott meg velem senki titkot.
2015. dec. 19. 21:37
 2/10 anonim ***** válasza:

Egyszer azt almodtam, h peniszem van, nagyon jo erzes volt, mindenkepp talalni akartam egy not, h kiprobaljam, senki nem jott almomban a sotet utcakon. Vegul elinteztem magamnak.

Mikor felebredtem, nagyon sajnaltam, h mar nincs meg😃

Ez a peniszirigyseg gondolom.

1 lany.

2015. dec. 19. 21:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Írhatsz nekem, akkor leírok priviben 2-t is.
2015. dec. 19. 21:45
 4/10 A kérdező kommentje:
:D
2015. dec. 19. 22:15
 5/10 anonim ***** válasza:
én is álmodtam már azt, hogy fülykösöm van.
2016. jan. 7. 23:26
 6/10 anonim ***** válasza:

bocsánat elcsesztem

ty*

2016. jan. 7. 23:43
 7/10 anonim ***** válasza:
amúgy szoktam csókolózni a fürdőkád aljával és a csempével. ez a titkom.
2016. jan. 7. 23:44
 8/10 anonim ***** válasza:
szerelmes vagyok egy meleg barátomba
2016. jan. 8. 01:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Titokban szerelmes vagyok egy fiúba és a közösségi oldalairól letöltögetem a képeit, amiken rajta van és volt már, hogy kíváncsiságból rákerestem a nevére a neten és megtaláltam a youtube fiókját és éjjel-nappal a videóit nézem.
2016. jan. 8. 06:54
 10/10 anonim ***** válasza:
89%

nekem az, hogy titokban történeteket verseket és dalokat írok, de nem mutatom meg senkinek mert azok olyan érzelmekről szólnak, amiket egy ember sem értene meg/fogna fel a környékemről, ezért a füzetet mindig más helyre rejtem el :D

és olyan dolgokat csinálok, amiket nem képzelne el senki :(

(nem félreértendő, tényleg nem)

2016. jan. 8. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!