Szeretnétek kipróbálni, hogy milyen ha valaki megbilincsel?
Egyetértek az utolsóval. A szőrmével borított bilincs a témával ismerkedő tinilányoknak való. Belevaló csajoknak, pláne tapasztalt feleségnek fém kéz és lábbilincs való.
Az alábbi bőrbilincs-készlet jöhet még szóba. További lakatokkal szorosabbra is lehet húzni.
10-es: Csalódást kell okoznom: a prém dísz azokon a gagyi szexshopos cuccokon csak a dizájn miatt van, de egyáltalán nem segít kényelmesebbé tenni; azzal együtt is ugyanúgy bevág, ha szabálytalanul tették fel. A csuklócsont alatt, szabályosan feltett bilincs meg csak akkor vág be, ha a "delikvens" szabadulni próbál, szóval neki nyugodtan kell maradnia, és nem lesz baj.
De mint előbb említettem, fém helyet a bőrszíj a nyerő, legalábbis nálam.
11.-es: meg fogom nézni az oldalt, érdekel. De azért az ilyen összetett dolgok már tényleg Houdiniknek, meg nagyon haladóknak való, :D akkor meg már inkább a shibari :)
Jo jatek a bilincs, szeretem. A baratnomre raadni es viselni is egyarant nagyon izgalmas, rettenetesen feldob mindent.
Amig el nem szall a dolog, meg perverzionak sem lehet igazabol nevezni, hisz nem a fajdalomrol es eroszkrol szol, hanem a bizalomrol es kiszolgaltatottsagrol.
Nekem a lábaim voltak egyszer egy napig összebilincselve, iszonyú jó érzés volt csak akkor ijedtem meg amikor nem akart lejönni..:)
Egyszer nagyon szeretném az összebilincselt karokat is kipróbálni valakivel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!