Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szeretnétek kipróbálni, hogy...

Szeretnétek kipróbálni, hogy milyen ha valaki megbilincsel?

Figyelt kérdés
Tök sokat gondolkodtam rajta, hogy milyen lehet. Most jöhetnétek a válasszal, hogy persze naponta bilincselgetem magamat, meg miért nem kérsz meg valakit/barátnődet stb. De tényleg érdekel, hogy itt hány ember gondolt már rá.? :)

2015. dec. 19. 18:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az utolsóval. A szőrmével borított bilincs a témával ismerkedő tinilányoknak való. Belevaló csajoknak, pláne tapasztalt feleségnek fém kéz és lábbilincs való.

Az alábbi bőrbilincs-készlet jöhet még szóba. További lakatokkal szorosabbra is lehet húzni.

[link]

2015. dec. 28. 12:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

10-es: Csalódást kell okoznom: a prém dísz azokon a gagyi szexshopos cuccokon csak a dizájn miatt van, de egyáltalán nem segít kényelmesebbé tenni; azzal együtt is ugyanúgy bevág, ha szabálytalanul tették fel. A csuklócsont alatt, szabályosan feltett bilincs meg csak akkor vág be, ha a "delikvens" szabadulni próbál, szóval neki nyugodtan kell maradnia, és nem lesz baj.

De mint előbb említettem, fém helyet a bőrszíj a nyerő, legalábbis nálam.

11.-es: meg fogom nézni az oldalt, érdekel. De azért az ilyen összetett dolgok már tényleg Houdiniknek, meg nagyon haladóknak való, :D akkor meg már inkább a shibari :)

2015. dec. 28. 12:49
 13/14 anonim válasza:

Jo jatek a bilincs, szeretem. A baratnomre raadni es viselni is egyarant nagyon izgalmas, rettenetesen feldob mindent.

Amig el nem szall a dolog, meg perverzionak sem lehet igazabol nevezni, hisz nem a fajdalomrol es eroszkrol szol, hanem a bizalomrol es kiszolgaltatottsagrol.

2016. jan. 6. 14:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem a lábaim voltak egyszer egy napig összebilincselve, iszonyú jó érzés volt csak akkor ijedtem meg amikor nem akart lejönni..:)

Egyszer nagyon szeretném az összebilincselt karokat is kipróbálni valakivel:)

2016. jan. 6. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!