Jól gondolom, hogy aki gázpisztolyt és viperát hord magánál annak ellenségei lehetnek?
Jó hogy nem, a bicskával ölni lehet.
A paprika nem okoz maradandó sérülést, hatásos védelemre.
A kés és a vipera támadófegyverek. Nem lehet velük védekezni. Ha megszúrkálsz valakit késsel, akkor mi lesz? Annak nincs stophatása. Max elvérzik fél óra múlva és annyi neki. De egyből egy kés nem tud megállítani egy támadást.
A vipera meg még kevésbé jó önvédelemre. Egyrészt még jobban tudni kell vele bánni, mint a késsel, másrészt nagyon könnyű vele súlyos sérülést okozni.
A gázpisztoly és a gázspray arra jó, hogy megvakíts velük valakit mondjuk fél órára. Ezek már valódi önvédelmi fegyverek.
Kérdező, amúgy nem tudom te szoktál-e híreket olvasni, de rablásokról, verésekről, erőszakokról sok helyen hallani. Néha még agyonverésről is. Odamennek valami ismeretlenhez és kirabolják, megverik, vagy ritkán agyonverik.
Nem kell ahhoz rosszéletűnek lenni, hogy téged is érhessen támadás, amiben vagy az értékeid akarják elvenni, vagy valaki jókedvéből akar megverni mondjuk. Akkor mit csinálsz majd? Gyorsan hívod a rendőrséget? Sok sikert a felépüléshez az intenzív osztályon. Én inkább előveszem a gázpisztolyom vagy a gázspray-m, pofán fújom/lövöm a rohadt bűnözőt és elfutok.
A gázspray pedig nem komoly dolog. Én már fújattam magam arcon gázspray-vel hogy megtudjam milyen hatása van. Fél órára vak lettem és 1 óra múlva már csak az arcom égette.
Egy bicskának és egy gázspray-nek semmi köze egymáshoz. A bicskával ölni is lehet, a spray-vel max. kiütsz valakit fél órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!