Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jól gondolom, hogy aki gázpisz...

Jól gondolom, hogy aki gázpisztolyt és viperát hord magánál annak ellenségei lehetnek?

Figyelt kérdés
Én még a bicskát és a paprikasprét is túlzásnak tartom, bár ezek is komoly dolgok.
2015. dec. 19. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolod jól.
2015. dec. 19. 14:11
 2/7 A kérdező kommentje:
De sok szülő bicskát nem ,mer önvédelemből la gyerek kezébe adni.
2015. dec. 19. 14:12
 3/7 elwera ***** válasza:

Jó hogy nem, a bicskával ölni lehet.

A paprika nem okoz maradandó sérülést, hatásos védelemre.

2015. dec. 19. 14:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Bicska és paprikaspray van nálam is, pedig nincsenek konkrétan ellenségeim. Csak nem jó környéken vagyok :D
2015. dec. 19. 14:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Aki viperát hord magánál, az maga az ellenség. Teljesen mindegy, hogy melyik agresszív csoportba tartozik, a békés, civilizált emberekre mindenképp veszélyes. Gázpisztolyt pl. otthon tartani, vagy paprikasprét a táskában hordani önvédelemből, az szerintem nem túlzás, mert sajnos olyan világban élünk, ahol muszáj. Viszont a viperával meg a bicskával ellentétben a paprikasprével nem lehet ölni vagy komoly sérülést okozni, mégis megmentheti az életed... ez a hatalmas különbség az önvédelmi eszközök és az utcai fegyverek között. Na meg, hogy némelyiket illegális magadnál hordani, tehát XY hiába mondja, hogy önvédelemből tart magánál viperát, akkor is törvényt sért és veszélyezteti a közösséget, tehát bűnt követ el.
2015. dec. 19. 14:52
 6/7 anonim ***** válasza:
4%
Na, álljunk már meg, mert itt akkora ferdítések vannak a viperával kapcsolatban, hogy már fáj. Emberek! Az a fegyver egy akkora szar, hogy evilágon nincsen rá definíció! Egyszerűen semmi sérülést nem lehet vele okozni, hacsak nem a végén lévő bunkóval találod el mondjuk a szemét, vagy fejtetőn. De amúgy lófog. A bicska az már igen. De a vipera az hihetetlenül hatástalan egy fegyver. Ijesztésre jó lehet, de aki tudja, hogy semmit nem ér, az ellen már nem jó.
2015. dec. 19. 15:05
 7/7 anonim ***** válasza:

A kés és a vipera támadófegyverek. Nem lehet velük védekezni. Ha megszúrkálsz valakit késsel, akkor mi lesz? Annak nincs stophatása. Max elvérzik fél óra múlva és annyi neki. De egyből egy kés nem tud megállítani egy támadást.

A vipera meg még kevésbé jó önvédelemre. Egyrészt még jobban tudni kell vele bánni, mint a késsel, másrészt nagyon könnyű vele súlyos sérülést okozni.

A gázpisztoly és a gázspray arra jó, hogy megvakíts velük valakit mondjuk fél órára. Ezek már valódi önvédelmi fegyverek.

Kérdező, amúgy nem tudom te szoktál-e híreket olvasni, de rablásokról, verésekről, erőszakokról sok helyen hallani. Néha még agyonverésről is. Odamennek valami ismeretlenhez és kirabolják, megverik, vagy ritkán agyonverik.

Nem kell ahhoz rosszéletűnek lenni, hogy téged is érhessen támadás, amiben vagy az értékeid akarják elvenni, vagy valaki jókedvéből akar megverni mondjuk. Akkor mit csinálsz majd? Gyorsan hívod a rendőrséget? Sok sikert a felépüléshez az intenzív osztályon. Én inkább előveszem a gázpisztolyom vagy a gázspray-m, pofán fújom/lövöm a rohadt bűnözőt és elfutok.

A gázspray pedig nem komoly dolog. Én már fújattam magam arcon gázspray-vel hogy megtudjam milyen hatása van. Fél órára vak lettem és 1 óra múlva már csak az arcom égette.

Egy bicskának és egy gázspray-nek semmi köze egymáshoz. A bicskával ölni is lehet, a spray-vel max. kiütsz valakit fél órára.

2015. dec. 27. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!