Mi a legjobb modja (le) kezelni egy onerzetes embert?
Önérzet és beképzeltség más dolog.
Más részről meg a "semmitmondó kis apróság" lehet, hogy csak neked az.
Ha terhedre van, ne keresd a társaságát. De az ilyen "érezze magát még szarabbul, ezért beugatok neki dolog" szerintem legalább ugyanolyan "nyomi" hozzáállás. És esetleg, ha tudod, hogy mikre "képes besértődni", akkor azokat a dolgokat nem mondanád neki?
A "döfés" hatására nem fogja abbahagyni, sőt; akkor már inkább ne tartsátok a kapcsolatot (ha ez lehetséges), vagy legalábbis csak minimálisan.
De értelmes beszélgetéssel erről a dologról előbbre jutnátok. Viszont szerintem valami miatt neked is jó, hogy így áll a helyzet (mondjuk így dominálhatsz).
a helyzet a kovetkezo. igencsak fiatal meg, nyilvan ez is kozrejatszik. meg tini, de mellette nem kerdes h vegtelenul onerzetes es minden aprosag (ami nem csak nekem az) is kepes megbantani. nyilvan ugyanakkor az is kozrejatszik, hogy szeret, hisz valoszinuleg nem venne magara sok mindent, ha egy szamara "jelentektelen" embertol kapna.
alapveto dolog, hogy nem az a celom, hogy megbantsam, de ha valaki annyira fapapucs, hogy egy apro poent sem lehet elloni mellette, azzal nem sokra tud menni egy olyan embert aki kb a masik veglet... a kapcsolatot viszont nem fogom megszakitani, ezert kell valami okos fricska amitol esetleg eszre veszi magat neha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!