Szegénységben élő édesanyám minek örülne karácsonyra?
Figyelt kérdés
Idősebb nők véleményére lennek kivancsi..2015. dec. 17. 13:27
2/9 anonim válasza:
Legfőképpen Neked, ha megszeretgetnéd és éreztetnéd vele, hogy törődsz a sorsával.
3/9 anonim válasza:
Neked, a gyerekének örülne a legjobban. Persze, ha megteheted, akkor a rendszeres támogatásodnak, ha messze laksz, lehet csomagot küldeni.
4/9 A kérdező kommentje:
Megyek haza látogatni, viszek tartós ételt.. De valami szemelyeset is szeretnek ami tényleg ajandek
2015. dec. 17. 14:04
5/9 anonim válasza:
Pl. vihetnél neki fényképeket rólad /és ha van családod, akkor azokról is/. Tedd bele egy szép albumba. Hidd el nagyon fog örülni és annak is örül, hogy ezt gyakran tudja nézegetni és akkor úgy érzi, mintha ott lennél mellette.
6/9 A kérdező kommentje:
Igaz, fénykép eszembe se jutott..család van bőven akiről készíthetek..3unoka is. Köszönöm:)
2015. dec. 17. 16:20
7/9 anonim válasza:
Örülök, ha tudtam segíteni. Én egy 67 éves özvegyasszony vagyok. Én is a kisnyugdíjamból élek, de hidd el az anyagi szegénységnél az elhagyatottság érzése sokkal fájdalmasabb. Nekem egy ünnep és legnagyobb ajándék, amikor a gyerekeimet körülöttem érezhetem.
8/9 A kérdező kommentje:
Megértem. És tudom hogy neki is hiányzunk. Remélem Onnek is boldogan telnek majd az ünnepek!
2015. dec. 18. 08:05
9/9 anonim válasza:
Beszélgess vele egy jót, engedd az unokákkal játszani, és ha tudsz, vigyél valami kiadós, meleg ételt, meleg ruhát, gyümölcsöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!