Találkozhatok valaha is Justin Bieberrel?
Figyelt kérdés
Magyarországon élek, van rá lehetőség, hogy valaha testközelbe kerüljek vele vagy akár közös képet csináljak vele?2015. dec. 15. 11:54
11/17 A kérdező kommentje:
Kár, hogy ilyen gonosz emberek is léteznek.
Ha vennétek a fáradtságot, - kedves kritizálók - és utána néznétek kicsit is Justin életének, nem ez lenne a véleményetek. Ha meg mégis, csupán a zöldszemű szörnyeteg beszél belőletek, a féltékenység.
A rendes válaszadóknak pedig köszönöm.
2015. dec. 26. 21:40
12/17 anonim válasza:
Fb-on van valami esemény, hogy jövőre Bécsben fog koncertezni valami turnéja okán. Szóval a lehetőség mindig ott van, csak élni kell vele!
13/17 anonim válasza:
A kritizálóknak mondom,hogy majd akkor kritizáljanak másokat ha jobbak lesztek náluk!! Amúgy akkor lehet esélyed ha ki jutsz valahova mint nagy híresség. Én imádok énekelni. Énekes akarok lenni. Justin Bieber a példaképem.
14/17 anonim válasza:
És én is megkapom,mert mindig le b**iznak mert szeretem JB-t meg hogy ugyan úgy öltözök mint ő,de én ezt felvállalom. És nem érdekel mit mondanak mert ebbe nincs semmi rossz!!
15/17 anonim válasza:
Ja igen és az az álmom,hogy találkozzak vele,és segítsen nekem!!
16/17 anonim válasza:
elmész bécsbe ahogy énis teszem, koncertjegyem nincs de kiszokottt menni néha az aréna elé és akkor lehet vele beszégetni szóval esély lesz rá:)a lényeg hogy november 8.-án azaz a koncert napján reggel elkell indulni és ott lenni egész nap ;)
17/17 anonim válasza:
Miért? Mi történt vele, hogy utána kéne nézzek?
Van, aki szereti, van, aki nem. Én az utóbbi kategóriába tartozom, mert se a hangja, se a külseje, se a személyisége nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!