Mit tegyek? 1-2 éve sokkal nyitottabb, vidámabb voltam, nem tudom miért, de csak azt vettem észre hogy besavanyodtam, pedig csak 18 éves vagyok.
Figyelt kérdés
Igaz hogy barátaim nincsenek,a barátom meg nem eljárkálós típus,de régen sem voltak barátaim,sőt,barátom sem,mégsem voltam ilyen.
Most meg azon kivül amikor a baràtommal vagyok csak alszok és gépezek,menni is csak akkor megyek valahova ha muszáj.
2015. dec. 15. 09:25
1/4 anonim válasza:
rossz hatassal van rad a baratod.
nem lesz jo vege.
2/4 anonim válasza:
Felmerült bennem, hogy depressziós vagy :(
3/4 A kérdező kommentje:
1.Őszintén szólva nem hiszem,és ezt nem csak a szerelem mondatja velem,igaz,hogy ő nem jön sehova,de ettől még nem valami megkeseredett embert kell elképzelni...
2.Hát bennem is megfordult,de nem vagyok biztos benne,illetve ha igen,akkor sem szeretnék pszichológushoz meg ilyenekhez járkálni...
2015. dec. 16. 17:45
4/4 A kérdező kommentje:
*nem igen jön sehova,nem sokszor
2015. dec. 16. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!