Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan változtassak ezen?...

Hogyan változtassak ezen? Többi lent!

Figyelt kérdés

Hogyan lehetnék magabiztosabb? Tovább lent!

Korábban mindenki megalázott, dolgokat terjesztett rólam, kibeszéltek, kinevettek! Nagyon szégyenlős vagyok, az öltözöben még a polómat sem merem levenni,még a saját nemem előtt sem ( pedig soha senki nem szólt be a testem miatt ), már 2 éve nem járok iskolába, mert úgy érzem,mindenki bámul, és lenéz. Már egypár családtagom előtt is szégyenlem magam, kínosan érzem magam ha egy helységben vagyunk! Úgy érzem már soha nem fog megváltozni semmi, és örökre ilyen maradok! Nem tudom mit csináljak!

18 éves Fiú

2015. dec. 14. 21:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Gondolj bele, hogy mi az, ami leviszi a magabiztosságodat. Hogy mit szégyellsz mások előtt. Hogy mi az, amiben kevésnek érzed magad. Majd ezeket a tulajdonságaidat egyesével erősítsed.
2015. dec. 14. 22:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Hmmm kell egy jó szakember mert ez könnyen pánikbetegséghez vezethet.Családfelállítás segíthet keress rá.
2015. dec. 14. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!