Veletek volt már hasonló? (19/L)
Mostanában feltűnt, hogy megbámulnak az emberek, de szinte mindig..a villamoson, az utcán, boltban, bárhol.... Nem magamat akarom fényezni, hogy milyen sokan néznek, mert már zavar... pedig direkt figyelem azóta, hogy nincs-e valami az arcomon vagy a ruhámon, hogy esetleg azt néznék... de semmi...
én inkább átlagosnak mondanám magam, barnás haj, kék szem, néha pár pattanás, de nem a vörös, gennyes féle, szinte alig látszik.
Na ne már, pontosan ugyanezt kérdeztem tegnap egy barátnőmtől, szinte szóról szóra. :D Aztán nem győzöm nézegetni magamat a tükörben. :D
Szintén 19/L
Néha velem is van ilyen, tök random. Nem vagyok helyes, de néha 1-1 nap rengetegen megnéznek, pedig ugyanúgy nézek ki. Úgy vettem észre, hogy általában olyan napokon történik, amikor vagy vidámabb vagyok, jobban érzem magam vagy látszik rajtam valami erősebb érzelem. Pl. idegesebb vagyok.
23 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!