Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Veletek volt már hasonló? (19/L)

Veletek volt már hasonló? (19/L)

Figyelt kérdés

Mostanában feltűnt, hogy megbámulnak az emberek, de szinte mindig..a villamoson, az utcán, boltban, bárhol.... Nem magamat akarom fényezni, hogy milyen sokan néznek, mert már zavar... pedig direkt figyelem azóta, hogy nincs-e valami az arcomon vagy a ruhámon, hogy esetleg azt néznék... de semmi...

én inkább átlagosnak mondanám magam, barnás haj, kék szem, néha pár pattanás, de nem a vörös, gennyes féle, szinte alig látszik.

2015. dec. 11. 20:25
 1/7 anonim válasza:
45%
Biztos szép csaj vagy baba nincs ebbe semmi rossz
2015. dec. 11. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Na ne már, pontosan ugyanezt kérdeztem tegnap egy barátnőmtől, szinte szóról szóra. :D Aztán nem győzöm nézegetni magamat a tükörben. :D

Szintén 19/L

2015. dec. 11. 20:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Néha velem is van ilyen, tök random. Nem vagyok helyes, de néha 1-1 nap rengetegen megnéznek, pedig ugyanúgy nézek ki. Úgy vettem észre, hogy általában olyan napokon történik, amikor vagy vidámabb vagyok, jobban érzem magam vagy látszik rajtam valami erősebb érzelem. Pl. idegesebb vagyok.

23 F

2015. dec. 12. 00:36
 4/7 anonim ***** válasza:
2-es, lehet hogy te vagy a kérdező? :O
2015. dec. 15. 08:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Szintén 19/L, engem is mindig bámulnak, pedig rajtam sincs általában semmi különleges, átlagosnak mondanám magam, a festetett (de nem tűzpiros) vörös hajamat leszámítva xD De azért az még szetintem nem ok rá hogy mindenki megnézzen, meg mielőtt befestettem is megbámultak.. eléggé zavar, de nem tudok mit tenni ellene :/
2016. jún. 9. 16:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Helyes pasi bámul az is zavar? :)
2016. jún. 9. 17:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
#6 Engem az nem :D csak s ronda vagy ijesztő vagy 60 éves pasik..
2016. jún. 10. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!