Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Itt GYK. -n lehet ismerkedni?

Itt GYK. -n lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Van aki már ismerkedett, vagy beszélgetett valakivel huzamosabb ideig ezen az oldalon (természetesen üzenetekre gondolok)?

2015. dec. 9. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Én két sráccal beszélgettem eddig, huzamosabban. Az egyiket egy mexikói úttól tántorítottam el mindenféle sokkló fotókkal az ott zajló drogháborúból. Bár az pár óra alatt véget ért.

Egy másikkal, akivel a mai napig szoktam dumálgatni, persze már nem itt, itt az NFL-ről beszélgettünk először.

2015. dec. 9. 16:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, viszont sosem lett belőle semmi, mert mindenki az ország másik végében lakik:D ezért feladtam:D
2015. dec. 9. 16:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Itt ismerkedtem meg egy lánnyal. Facebookon folytattuk a beszélgetést. Később összejöttünk.. :)
2015. dec. 9. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne?

Simán lehet ,és ha jól forgatod a szavakat akkor szerintem könnyebben ,mint máshol ,mert egy kérdés már alapból ad egy közös témát.

Ismerkedtem már lányokkal ,de semmi komolyabb nem volt ,bár nem is terveztem és nem is ez miatt levelezek velük.

Van akivel lassan már fél éve.

2015. dec. 9. 17:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Van, egy lánnyal aki aztán kiköltözött külföldre így már csak hébe-hóba írogatunk egymásnak.

Többi beszélgetés elhalt pár levélváltás után a másik fél részéről.

2015. dec. 9. 18:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Eddig 4 szex kapcsolat, érett, gyönyörű nőkkel:)
2015. dec. 9. 18:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Ismertem már meg innen lányt, sokáig cseteltünk utána facen. Kiderült, hogy egy jóbarátom unokatesója, kicsi a világ :D
2015. dec. 9. 19:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, lehet :)

Volt egy komolyabb kapcsolatom, ami nagyon szépen kezdődött, és nagyon csúnya vége lett. Aztán rá kis időre én is lefeküdtem egy itt megismert érett nővel. Mondjuk őt nem mondanám gyönyörűnek :/

De nem adom fel, hiszek abban is, hogy érett nővel is lehet jó a szex, illetve abban is, hogy komoly kapcsolat is lehet felhőtlenül boldog. Hogy melyik jön előbb, az pedig már nem rajtam múlik :)

21/F

2015. dec. 9. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!