2/6 anonim válasza:
csodálatos város, rengeteg értékkel
3/6 anonim válasza:
Szeretem, de nagyon sok különbség van a kerületek között.
V. és VI. kerület pl. nagyon szuper. Én a XXI.-ben lakom a kertvárosi részén, ez a rész jó, de amúgy egy szutyok kerület.
4/6 anonim válasza:
Melyik része?
Milyen szempontból?
Ha azt hiszed, hogy ide beírva ezt a két szót most kapni fogsz egy részletes választ, akkor írd inkább a google-ba :)
5/6 anonim válasza:
prividre reagálva: valóban nem én döntöm el, mit írsz ki, de a te érdeked lenne értelmesebb kérdést feltenni, ha értelmes választ akarsz...
6/6 anonim válasza:
ha kinyitom a csapot, ömlik belőle országhatáron belül. Talán meg kéne nézetni a víz hálozatokat.
Viccet félretéve unalmasnak tartom és idegesítőnek, hogy bekapcsolom a tévét, rádiót vagy akár az interneten mindenhol csak Budapest mintha más nem is létezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!