Hogy szerezzek önbizalmat, örömöt?
Szia!
Onbizalmat szerezni nagyon nehez, szerintem ez egy magatol jovo dolog, magadban kell megtalalni/meglatni azt a pontot ami ad egy 'lokest' Neked, ezt senki mas nem tudja befolyasolni csakis Te! Ezert sem megy egyik naprol a masikra. Irhatnam, hogy szard le ezeket az embereket, ez is mutatja, hogy aki a hatad mogott kinevet/kibeszel az bizony oda is valo... De erre is Magadnak kell rajonnod, hogy ilyen "emberek" mindig is lesznek. Talan azt tudom tanacsolni, hogy tolts tobb idot a barataiddal, ha van elettarsad akkor vele, legyel sokat a szabadban, egyszeruen csak elvezned kene az eletet (amig lehet:). Csinald azt ami boldogga tesz!
Remelem helyrejossz, minden jot kivanok Neked! :)
Sajnos ilyen a világ, az egyéneket kiröhögik és őrültnek nézik.
"mások előtt úgy teszek,mintha minden rendben lenne" Ez azért van, mert megerősödtél. Keress fel egy jó pszichológust, tudom könnyű ezt leírni, de ez lesz a megoldás! Pláne, hogy súlyos depressziód van.
Kelj fel és röhögd ki a világot! Írásod alapján nem lehetsz hülye, ami azért jó, mert a hülyéket kiröhögheted. Én ezt teszem, hány olyan sztorim van, amikor a hülyék olyan dolgot csináltak... Próbáld ki, figyelj és röhögj! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!