Tényleg túl fiatal lennék 24 évesen egy saját házhoz?
Figyelt kérdés
Sokan, mikor a házépítésről, házvásárlásról, hitelről kérdezek interneten, leszólnak, hogy mit akarok én 24 évesen saját házat, a tojáshéj a fenekemen. A párom 30-hoz közelít korban, jelenleg külföldön dolgozunk, de szeretnénk a magyar-osztrák határnál építeni, és kint Ausztriában dolgozni (eddig is így volt, szeretnénk visszamenni). Eddig is jól kerestünk, ezután is valószínűleg jól fogunk, van megtakarításunk, a szüleink is besegítenek anyagilag és más téren is, mi a furcsa abban, ha ennyi idősen valaki házat akar? Miért kell leszólni valakit ezért?2015. nov. 25. 09:36
11/16 A kérdező kommentje:
5 éve vagyunk együtt a párommal, elég stabil a kapcsolatunk, gyereket is szeretnénk pár éven belül. Ezért is inkább a saját ház (és a családi ház, nem a lakás, mert a párom anyja mindig ezen lovagol, hogy minek nekünk udvar).
2015. nov. 25. 10:32
12/16 anonim válasza:
Mindenkeppen vigyetek veghez amit elterveztetek. A külsö velemenyeket meg lehet hallgatni, de nem muszaj megfogadni.
Az okos a más kárán tanul es nem a sajátján! latszik, hogy hova vezet, ha valaki hasznalt ingatlant vesz.
Az uj epitesü haznal, azt is kalkulaljatok bele, hogy több penzbe kerülhet/ fog kerülni, mint amennyi be lett tervezve.
Jol frekventalt helyen epitsetek, hogy ha 'ne adj isten' el kell adni, ne legyen mar a hely 'handicap'
13/16 SzMHZs válasza:
Ne hallgass másokra. Nekem 21 évesen lett saját lakásom (örökség, meg édesanyám gyűjtögetett nekem - engem meg ezért szóltak meg...), és idén azt eladva, plusz hitelből lett házam, márciusban leszek 25. Nekem ez volt az álmom több okból, igyekeztem én is mindent megtenni, hogy sikerüljön. Semmi furcsa nincs ebben, csak keveseknek adatik meg sajnos, és sokan vannak, akik ez miatt irigyek is. Értelmes indokot tudtak mondani egyébként, hogy miért probléma ez?
14/16 A kérdező kommentje:
Olyan indokokat kaptam eddig, hogy túl fiatal vagyok még, azt sem tudjuk, mit akarunk ennyi idősen, hagyjuk "érni" még ezt a dolgot, azt sem tudjuk, hol fogunk ott a közelben dolgozni, mert a ház helyhez köt...stb.
2015. nov. 25. 13:17
15/16 anonim válasza:
eppen speciel igazuk is lehet, soha nem lehet tudni mit hoz a jovo.
16/16 anonim válasza:
Nem függ össze.
Felelőségi szintek, személyiséggel, gondolkodás móddal fügnek össze, nem korral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!