Azis pedofíliának számít ha egy férfi egy kiskorúval tart viszonynt, azonban a lány fejlett fizikailag pl olyan 15-16 éves és nem kényszerből teszi?
Annak hát, undorító, ha egy felnőtt ember 15-16 évesekre gerjed. Fúj.
Jogilag lehet, hogy nem, de amúgy ugyanolyan undorító.
"#10: Kezdjük azzal a dolgot, hogy én kérek elnézést, de azt hiszem nem én vagyok az, aki itt most személyeskedik és indokolatlanul sérteget másokat."
Nem azt írtam, hogy te vagy egy barom, hanem az, hogy amit mondtál, az baromság. Ez nagy különbség, mivel a leírtakat minősítettem, nem azt, aki leírta. Persze lehet, hogy fogalmazhattam volna szebben is, ez kétségtelen. Ha úgy gondolod, hogy az "ostobaság" szó használata helyesebb lett volna, akkor elnézést kérek és vedd úgy, hogy átjavítottam.
"Nem gondolom, hogy akkora sületlenséget írtam volna, mivel több éve (értsd: több mint tíz éve) foglalkozom ezzel a témával és láttam már egyet s mást ezzel kapcsolatban."
Ha megfigyelted, egyetlen mondatodra válaszoltam, maradjunk most is ennél. Ha előkapod a Btk.-t és megkeresed benne a "pedofília" címszót, nem fogod megtalálni. Ahogy írtam, ez egy orvosi fogalom és egyáltalán nem azt jelenti, amit írtál. Van neki egy konkrét jelentése, maradjunk annál.
"Azon kívül alaposan félreértettél és a mondandóm egy adott szegmense alapján kezdtél el alpári hangnemben, kultúrált emberhez nem méltó módon kritikát megfogalmazni irányomba egyébként teljesen ismeretlenül".
A mondandód azon részére reagáltam, amelyben egy fogalmat teljesen hibás módon, egy bulvárlap szintjén definiáltál nagyjából úgy, mintha azt írtad volna, hogy "a heteroszexualitás az, amikor a férfi megerőszakolja a nőt". Ilyen is előfordul. Olyan is előfordul, amit leírtál, senki sem vonja kétségbe. De a fogalom nem ezt jelenti, és én csak és kizárólag ezt mondtam.
"Nem az adott fogalmat határoztam meg, hanem annak egy igenis gyakori és jellemző részét, amiről azt gondolom, hogy súlyosan elítélendő cselekedet. Ez olyan álláspont, amihez menthetetlenül ragaszkodom és megteszem a rendőrségen a feljelentést minden olyan esetben, amikor ilyesmit látok, hallok."
Ezt írtad: "Pedofília az, amikor". Tehát az adott fogalmat határoztad meg. Egyébként ha bűncselekményt látsz, tegyél feljelentést, nincs is ezzel semmi gond, jómagam is csak bátorítani tudlak erre.
"De ha már személyeskedni szeretnél, hát tessék, állok elébe: Szerintem te vagy egy hatalmas nagy ostoba, bunkó paraszt, aki pofátlanul feljogosította önmagát arra, hogy mások hozzászólásai felett rosszindulatúan diszponáljon. Ilyen az akit kígyóverembe kell vetni, de sürgősen, addig ameddig valaki mással jól nem laknak a kígyók. Sajnos az ilyen szélsőséges gondolkodású jobbik és terroristaközeli emberek teszik tönkre Magyarországot azzal, hogy még az élő fába is belekötnek, hazudnak, epéskednek. Horthy Miklóst, Missonit és a fasiszta diktatúrát éltetik, a békés, jóindulatú magyar emberek életére törnek."
Az kimaradt, hogy ártatlan keresztyén kisgyermekek vérét iszom, amikor teliholdkor az égre vonyítok, de annyi baj legyen. Tudod, azt, hogy te helytelenül definiáltál egy fogalmat, azt mindenki olvashatja, mert le van írva. De az, hogy a kijavításból már egyenesen az következik, hogy az olyanok, mint én, terroristaközeliek, Jobbikosok, Horthyt és a fasiszta diktatúrát éltetik... meg Missonit, akiről azt sem tudom, kicsoda... na itt van az a pillanat, amikor tényleg érzem a vágyat, hogy átmenjek személyeskedésbe, de nem teszem. Inkább elmegyek békés, jóindulatú magyar emberek életére törni. Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!