Ha hírességek lennétek akkor válaszolnátok facebookon a rajongóknak üzenetben?
Nem tudom mit tennék ha híresség lennék, mert nem vagyok az.
Viszont egyet ismerek, akinek ilyesmire nem igazán van ideje, max nagy ritkán válaszol 1-1 embernek, hogy mi alapján azt nem tudom, de ő amúgy is javarészt be van állva, szóval nem a fészbúkon tölti az idejét. Velem is már csak sms-ben tartja a kapcsolatot, de pl ha írok neki akkor fél-1 nap is eltelik mire válaszol, persze az időeltolódás meg minden... de akkor is. Nyilván vannak rendes barátai, családja, azokkal foglalkozik szabadidejében inkább. Nem fészbúkkal meg hasonlók.
Nem hiszem, ha tényleg nagyon ismert lennék,akkor valószínűleg időm se lenne rá.
Visszont én ismerek olyan hírességet akivel már beszéltem facebook-on, nem sokat csak néhány szót,viszont ő olyan,hogy szeret beszélgetni a rajongóival. Volt hogy egy buliban találkoztam vele,ahová nyílván ő is azért ment,hogy kikapcsolódjon,és mégis beszéllgettem vele. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!