Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meg lehet irni tanulas nelkul...

Meg lehet irni tanulas nelkul egy 90-95%-os erettsegit? (Magyar-Angol)

Figyelt kérdés
Szerintetek?
2015. nov. 21. 11:23
 1/10 anonim válasza:
Tudás nélkül nem
2015. nov. 21. 11:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Én magyarra biztos nem lennék képes tanulás nélkül, de angol lehet. Ahhoz olyan tudás kell ami az évek során épült fel, igazából nyelvérettségire tanulni kb felesleges.
2015. nov. 21. 11:29
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
nem. Max ha zseni vagy, de ha az lennél, akkor nem ide írogatnál, hanem már rég kezedben lenne az előrehozott érettségi, avagy felsőfokú nyelvvizsga.
2015. nov. 21. 11:37
 4/10 anonim válasza:

Az angolt, ha tudsz angolul, akkor persze. Én 98%-ot írtam, pedig 10. osztályban csináltam, de ismerek olyan embereket is, akik meg 99 vagy 100%-ot.

A magyar se nehéz, különösebb tárgybeli tudás nem is kell hozzá, van egy szövegértés, ott csak el kell olvasni egy szöveget és megoldani hozzá a feladatokat, meg egy esszéírás. Szóval az se nehéz, én nem tanultam rá, és 90% felett lehet. A szóbelire azért már kell tanulni, kivéve akkor, ha eddig a középiskolában mindig tanultál magyarórára, mert akkor nagyjából úgy is tudod az anyagot, szóval akkor tanulás nélkül is sikerülni fog a szóbeli érettségi.

2015. nov. 21. 11:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Tanulás nélkül? 12 évig tanultál rá, ember!
2015. nov. 21. 12:04
 6/10 anonim ***** válasza:

A magyar írásbelit lazán, a szóbelire viszont készülni kell valamennyit.

Angolból inkább az számít, hogy az évek alatt mennyi tudás halmozódott fel, ahogy korábban is leírták. :)

2015. nov. 21. 12:13
 7/10 anonim ***** válasza:

#4 Aha persze.

Ilyen pro vagy, akkor miért egy noname oldalon kérkedsz a tudásoddal?

2015. nov. 21. 12:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Angolt szerintem meg tudsz írni ha amúgy is tudsz angolul. Oda nem különleges hanem minden nap használt dolgok kellenek. Magyarhoz viszont meg kell tanulni fogalmakat, rendszereket és még rengeteg mindent ami nem ragad rád a hétköznapi életben.
2015. nov. 21. 12:37
 9/10 anonim válasza:
7. válaszoló, nem vagyok pro, nem kell ahhoz prónak lenni, hogy egy érettségit, különösen a magyart, vagy angolt jól megírja valaki.
2015. nov. 21. 13:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Még 100%-ra is.
2015. nov. 21. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!