Deli Péter (herby) melyik videoban van?
Figyelt kérdés
Sziasztok. melyik videóban van az a rész ahol egy lépcsőházi sráccal kiabál hogy menjen el mert megöli? vagy valami ilyesmi?2015. nov. 20. 13:59
1/5 anonim válasza:
Minek az neked? Miért kel egy megrökönyödött,alkoholista f...fej értelmetlen gagyogását,meg ordibálását nézni? áruld el nekem?
amúgy a videót letörölte,jól be volt b...va megint,aztán szegény csóka egy autogram meg egy fénykép erejéig képes volt elcaplatni ehhez a f...nyalóhoz,de a köcsögöcske barátunk megint leszerepelt! Te meg csak nyugodtan nézzed,legyél te is olyan okos ember mint a herby aztán biztos sokra viszed az életbe. Hajrá!!!!
2/5 A kérdező kommentje:
Te lúzer, ne te oktass ki engem 20évesen.. 20 ? mit beszélek max 15 éves takony lehetsz.. nem azt kértem hogy pattogj hanem válaszolj ha tudsz. időközben megtaláltam. téged pedig lepontoztalak mind a 4 fiokomból. szevasz
2015. nov. 30. 18:16
3/5 anonim válasza:
Ki a f...t érdekel,ne haragudj :D?
Ha húsz évesen ekkora hülye vagy,akkor ásd el magad,egy helyesírási kéziszótárral együtt :D Na szevassz köcsög,menj csak nyaljad a kis Herby pi...áját!
4/5 anonim válasza:
Amúgy te mennyi vagy? 12? :D Höjpi,Höjpi,Höjpi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!