1/10 anonim válasza:
Dzsuvás környéken laksz, te bajod.
2/10 A kérdező kommentje:
Tőle dzsuvás.
2015. nov. 19. 13:55
3/10 anonim válasza:
meg fogod ütni még a bokád a kérdés miatt :)
azért sok ész kell ahhoz, hogy valaki írja annak a nevét, akit utál, és hozzá a munkahelye nevét...
4/10 A kérdező kommentje:
Meg a "fegyverhordozóitól" :D
2015. nov. 19. 14:06
5/10 anonim válasza:
gazdasági területen dolgozó gyakornok vagyok egy nemzetközi cégnél, de nem gáz ;)
hidd el, ha ennél a cégnél dolgoznék, már tudnál róla
de a véleményemet továbbra is fenntartom, hogy nincs túl sok eszed :)
6/10 anonim válasza:
Én vagyok a Szabó, tudom ki vagy barátom. Holnaptól ki vagy rúgva. A másik kérdésed 10. válaszában leírtam azt, ami veled történni fog. Kívánd, hogy holnap, amikor bejössz kitölteni a papírokat ne találkozzunk. De még az utcán sem.
7/10 anonim válasza:
le lehet pontozni, de attól még igazam van :)
és ha az utolsó válaszoló tényleg igazat mond, akkor be is jött a jóslatom, na ezért nem szabad ilyen kérdéseket kiírni
8/10 A kérdező kommentje:
ő maga a dzsuva.
2015. nov. 19. 21:35
9/10 anonim válasza:
Egyszer vét ő is, és akkor bizony megszívta...
10/10 anonim válasza:
de most komolyan, hogy lehet valakinek ennyi esze, hogy ilyen kérdést ír ki? és ha beperli rágalmazásért? nem elég, hogy elveszítheti a munkáját, de még egy jó kis pert is a nyakába akasztanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!