Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit kértek karácsonyra?

Mit kértek karácsonyra?

Figyelt kérdés

2015. nov. 19. 08:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

szeretet szeretnék.

ha tárgyba gondolkodunk,akkor motor.tudom,hogy ez pedig szinte megvalósíthatatlan.😂😂

2015. nov. 19. 08:43
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
vilagbeket.
2015. nov. 19. 08:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyugalmat, békét. Hogy arra a 4 napra el legyek felejtve!

Mindig ezt kérem és sosem lesz így!

2015. nov. 19. 08:45
 4/14 anonim ***** válasza:

mindenem meg van, ami nincs azt meg úgy is megszerzem, mármint teszek érte, hogy meglegyen...

szóval ruhát kérek, vagy édességet, vagy valami hasznos tárgyat...

de mindenem meg van amire szükségem van...szóval nekem nem könnyű ajándékot venni...

22F

2015. nov. 19. 09:02
 5/14 anonim ***** válasza:
48%

Ezt sose tartottam helyesnek, ez a mit kérsz karácsonyra. Maximum valamit szeretnél már régóta és meglepnek vele a közeli hozzátartozóid. Én, gyerekkoromban sem, kértem soha semmit és ez most is így van! Ha kapok valami örülök, bármi legyen az, de nem várom el! :-)

21L

2015. nov. 19. 09:07
 6/14 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy van,hogy a Szentestét mindig az én szüleimmel töltjük a másik két nap közül valamelyiken meg megyünk a férjem Nagyszüleihez,szüleihez.Az én szüleimmel az ajándékozás úgy néz ki,hogy a felnőttek egy darab ajándékot kapnak 5 ezer ft értékben,a gyerekek meg kapnak mindenkitől,de az is max. 5-6 ezer.Ha drágább az ajándék,akkor összeállunk,és közöset veszünk.Én idén egy új pendriveot szeretnék.Sorozat függő vagyok,és arról szoktam a filmeket nézni a tv-n.Ezen kívül kapok a férjemtől is ajándékot,egy egy terrás külső merevlemezt,mert a mostani haldoklik,és azon tárolom a millió sorozatomat.A férjem játékot fog kapni a playstation4-hez.

A gyerek ezen kívül kap még ajándékot a férjem családjától is.

mi ezt a felnőtteknek egy ajándék rendszert azért találtuk ki,hogy mégis legyen valami ajándék,de ne erről szóljon a dolog.

2015. nov. 19. 09:18
 7/14 anonim ***** válasza:
49%
Semmit.Nem vagyok koldus hogy kéregessek.Adni fogok.
2015. nov. 19. 10:03
 8/14 anonim ***** válasza:
78%
Iphone 6s, egy burberry sál, egy utazás Cancún-ba.
2015. nov. 19. 13:16
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, ezt mind a férjemtől kérem. Amúgy én nem dolgozom ám, soha nem is dolgoztam:)
2015. nov. 19. 13:17
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Havat, egészséget ( tavaly a szentestét az ügyeleten töltöttük).

Tabletet már megkaptam előre, pedig nem kértem.

2015. nov. 19. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!