Mit csináljak? Nem akarok élni
Külföldre költöztünk,ma volt az első iskola napom.
Mindenki bunkó volt velem,nem szóltak hozzám,vagy csak bunkón,ostobán..egy lány odavitt a társasághoz,köszöntem és rám sem nézett senki csak elhalgattakmindenki értelmi fogyatékos,nagyon buta ösztönlények.
Ne hargaudjatok,lehet flegmán írtam le ezt az egészet de nincs erőm már,nem tudom mit csináljak nem akarok többet ott lenni,inkább a halál :( Segítsetek kérlek
Első napod és már tudod, hogy az összes "fogyatékos, nagyon buta ösztönlény".
Mi lenne, ha nem így állnál az emberekhez. Lehet látják rajtad, hogy lenézed őket. Ilyen emberrel én se állnék szóba. Próbálj te nyitni feléjük, kedvesen. Ne a sült galambra várj.
én mindenkivel kedves voltam,nyitottam feléjük,ők bunkóztak és megaláztak..
szerintem van jogom véleményt formálni
Szóval megértem a problémát és együtt érzek veled, azt tudom mondani próbálj meg beilleszkedni olyan társaságba ami nem bunkó tagokból áll. ÉS ha nem sikerül akkor olvass, foglald le magad szünetekben, nem kötelező kijárni az idióták közé.
Mellesleg hanyadik osztályos vagy, mi ez általános? Melyik ország, melyik város?
köszönöm,aranyosak vagytok:(<3
Angliáról van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!