Miért baj manapság, ha egy férfi, FÉRFI?
Miért baj,hogy...
...elegánsan öltözik?
...drága kocsija/órái/háza van?
...vannak női,a tinitől a MILF-ig,gyakran egyszerre több is ÉS EZT NEM IS TITKOLJA ELŐLÜK?
...nem akar gyereket és házasságot?
...nem szégyenli az idős szüleit és vele élnek a házában?
...nincs diplomája?
""Ha nincs diplomád,miből telik drága kocsira,órára,házra?"
IT-terület. "
Egy drága autó kb. 5-8 millió forint.
Egy drága óra kb. 800E forint
Egy drága ház kb. 30 millió forint.
Jó dolog ez az IT terület. Én szintén egy NAGY multinál dolgozom és az IT-s kollégák valamiért nem rendelkeznek ezekkel a dolgokkal, sőt, reggelente egy busszal szoktunk menni dolgozni.
Mi az az "IT"?
Bocsi,ha tájékozatlan vagyok.
Ez valami rövidítés?
Azzal nincs gond.
És azokkal se amiket te felsoroltál. Ezek személyiségfüggőek.
Bár álltalban kérdezés után kérdésnek van köze alkérdéshez amit te kihagytál de mindegy.
#21-es egy drága kocsi minimum 10M
Egy jó karóra minimum 5M de inkább 10M Hublot,Oudemar Piguet,Olyssie Nardin
Lehet azért mert sok IT kolléga(én is az vagyok) mellette borzasztó igénytelen,se öltözni se élni nem tud,ezt látom vagy dagadt vagy nyikhajka,punci szerintem max képen se látott azt is a WoW-os hülyeségben.
Hasonlóan vélekedek én is,szépen öltözködök,adok magamra,edzés,csak egészséges kaja,komoly verda,családot hírből se akarok.Élvezem az életet de ugyanakkor karrierista vagyok,tudom mi a célom és haladok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!