RamiMázli kérdése:
Mit vegyek apunak karácsonyra?
Figyelt kérdés
Apu karácsonyi ajándékán gondolkodom. Nem szeretnék neki venni tusfürdőt/sampont, mert úgyis mindenki azt vesz neki. Szülinapjára vettem noteszt, azt nem használta, édességet is vetem neki, de azt meg nem ő ette meg. Valakinek esetleg ötlet?2015. nov. 17. 13:37
1/3 anonim válasza:
Antonio Banderas sexbábút. ;)
Persze csak vicceltem.Férfiak használható ajándékot részesítik előnyben.Olyat amire szüksége van.Figyeld ki.
2/3 anonim válasza:
Szia.
Tégy egy borítékba, műszaki,ruházati,vagy kozmetikai vásárlási utalványt.
Amit tetszés szerint be tud majd váltani.
A boríték lehet valami ízlésesebb,alkalomhoz illő darab.
3/3 anonim válasza:
Valóban olyant vegyél szerintem amire szüksége van és használni is tud. Például ha van valami hobbija akkor olyasmit amit használhat a hobbi űzése közben (pl ha horgászik akkor valami felszerelést hozzá..de lehet bármi más hobbi.
Sok sikert.
Kellemes estét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!