Hogy védekezzek az ilyen támadások ellen? Megvert egy cigány!
3 Napja történt, ez a dolog amikor bicikliztem az utcánkban, fel le járkáltam és mikor föl akartam menni a boltba akkor átsétált a másik oldalról egy cigány gyerek, és azt mondta álljak meg. Én megálltam fogtam a bicikli kormányt és valamit el kezdett magyarázni, hogy én "piszkáltam" neki a biciklijét multkor meg, hogy engem "látott" és ne hazudjak. Persze én hozzá sem nyúltam mondtam neki azután azt veszem észre, hogy kaptam az ütést 2x állkapcson vert 2x a szemembe ütött, megütni nem bírtam, mivel a bicikli kormányt fogtam és csak a szememhez kaptam. Azt mondta, hogy dobjam le a biciklit meg ilyenek. Persze azt nem hagytam ott hanem próbáltam menekülni onnan. Szerencsére sikeresen mert a házunk az esettől kb 15-20 méterre van... Úgy mentem, haza hogy mondtam apámnak hogy én most leviszem az egyik kést mert nagyon ideges voltam, és megkérdeztem, hogy milyen a szemem (mert én még meg sem néztem) Azt mondta szemem sincs úgy be van dagadva. Elmentem a tükörbe megnézni tiszta vérbe volt a szememből folyt a vér a szemhéjam föl volt szakadva. Akkor kihívtuk a rendőrséget,mentőt látleletet vettek tettem följelentést súlyos testi sértés végett. Mára már jobban néz ki de szerintem a látásom károsult mert elég homályosan látok vele azóta is lés a számítógépen a betűket sem nagyon látom azzal a szememmel!
Pont a papám, és a mamám háza előtt történt este 7 felé!
És még azt mondta, hogy ha meglát még egyszer akkor agyon fog ütni, vagy meg fog ölni... Hát már nem azért mondom, de itt lakunk 16 éve nehogy már a sinterek ki üldözzenek... Meg mi az hogy ő megöl engem?
De
De azóta kiderült, egy két dolog a gyerekről, általános iskolába is láttam már nem egy osztályba jártunk csak szünetbe ki mentünk cigizni és elvette a gyújtóm és mondtam, hogy adja vissza és nem adta és le köpködött...
Meg nem is a környéken lakik hanem máshol amerre, én nem is járkálok... akkor hogy piszkáltam volna a biciklijét? Meg szerintem arra ment ki az egész, hogy lerakom a biciklit és majd haza megyek gyalog ő meg ellopja a biciklim...!
Mit csináljon az ember, hogy ne bántsák? Már azon is gondolkoztam, hogy van egy nagy 30-40 centis acél rugó és azzal fogok járkálni mert olyan int a vipera meg jól oda lehetne vele baszni...
Kérlek szépen, én addig ütöttem volna amíg mozog.
Egyszer kiállsz magadért, szájba vágod, onnantól rád nézni se fog merni. Ahol lakok, ott már tudják. Aki belém köt, azt vagy a mentő, vagy a fekete kocsi viszi. Megtámadnak, zokszó nélkül megvédem magam, és másokat is.
Úgy látszik, hogy csak egyszer volt nagy a pofája...
Azóta már láttam 2x és tényleg van neki biciklije de én nem nyúltam hozzá de az a bicikli xd belsőig le van kopva a külső xd :D
De nem mert beszólni és igen megfogadtam én is ha még egyszer jön felém nem várom, hogy üssön én fogok ütni bajom szerintem úgyse lesz belőlle úgyse jelent föl + a rendőrség nekem hinne mert aki egyszer rám támadt az 2x is rám fog szóval önvédelem lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!