Mit gondoltok a facebook-on a francia színekkel feldobott profilképekről?
Szerintem szép gesztus,bár lehet nincs sok értelme de azért mégis...
Eszméletlen és borzasztó dolog amúgy ami történt..
Ez több rétű dolog!
Ugyan sok értelme nincs,de ugyanakkor megrázó volt. Én is beálítottam ezt a franciás profilképet. Remélem azér nem leszek célpont, ugyanakkor meg Jobbikos vgayok és töténelembők kitűnő szóval tudom hogy a franciák mit tettek velünk az 1 és a 2 vh után. És hogy ő miattuk vesztettünk területeket, mivel nem az angol javaslatra lett rendezve a békeszerződés. DE mind ezek ellnére mint együttérző keresztény kötelességem volt legalább így kinyilvánitani együttérzésem. Normál esetben nem szeretem/szerettem a franciákat, de ez az EURÓPA ELLENI TETT hatására félre kell tenni a pártpolitikai nézeteket és együtt fellépni a béke megteremtése érdekében.
Ugyanakkor ahány imerősöm szintén beállította ezt profilképnek azok alapján nem hinném hogy mindegyikünket (egyenként) levadásznának? Vagy tévedek? Remélem nem.
A profilképes dolog a gyertyagyújtás gesztusát, az együttérzést és a gyász üzenetét hivatott küldeni a világ felé. Nem veszik rossz néven, az én egyik francia ismerősöm likeolta az ilyen profilképet, mert érti, hogy mit akartam közvetíteni ezzel.
Az, hogy a franciák trianoni szereplésével jövünk ebben az esetben teljesen irreleváns, ugyanis az ISIS KÖZÖS ELLENSÉGÜNK!
Szerintem egy átlag ember ennél többet nem tud tenni még ha akarna is...
Én úgy gondolom ,hogy ez nem képmutató dolog, bár igaz van aki nem így fogja fel és tényleg csak a like érdekli..
Szerinted ez nem képmutató dolog? Akkor megkérdezlek téged:
Orosz zászlóval is megváltoztattad a profilképedet, hogy így fejezd ki a sajnálatodat 217 ártatlan emberek halála miatt?? Nos??
Megosztott a vélemény :D
Nekem a véleményem az, hogy sajnálatos dolog ami történt, akár most akár évekkel ezelőtt bármikor. Nem hiszem, hogy ez volt az első eset, hogy terrorizmus áldozatot szedett... Az, hogy most ez franciaországban volt, hát na, lehetett volna akárhol.
De amugy ez zárójeles megjegyzés, minket se sajnált franciaország mikor aláirtuk a Trianoni "békét"...meg senki. Mi meg nem 100akat hagytunk határon túl...hány család szakadt szét emiatt...még ha durva is vagyok...ismerjük el, hogy van igazság ebben
A koncerten, meccsen, kávézóban lévő megölt embereknek mi közük van Trianonhoz?
Orosz zászlót meg azért nem raktunk ki, mert egyrészt nem volt lehetőség, másrészt először nem is terrorista cselekvésről volt szó.
Hadd döntsem már el én, hogy milyen a profilképem, mit fogadok el, s mit nem, mi hagy hidegen.
Pl a melegházasságnál nem színesedtem be, mert azt pont leszarom.
Viszont pont vasárnap stadionban voltunk, pénteken meg koncertre megyünk.
S oda, ahol múlt hétfőn az a banda lépett fel, akiknek a koncertjén lövöldöztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!