Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vannak vicces vagy durva...

Vannak vicces vagy durva bulis élményeitek?

Figyelt kérdés
Milyen vicces vagy durva dolgokat láttatok, tapasztaltatok már bulizáskor?
2015. nov. 14. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Vannak, persze, de szerintem ezek csak számomra és a barátaim számára viccesek, leírva már nem ugyanaz. :D

Pl. sosem felejtem el, hogy fuldokoltam a nevetéstől, mikor bulizás közben egy barátnőm beledobta az emeletről az égő cigijét valami random srác kapucnijába, az pedig ott piszkálgatta a kapucniját, mert érezte, hogy beleesett valami, csak nem tudta, hogy mi. :D

Hasonló volt, mikor egy másik barátnőmmel rádobtuk a ciginket egy csajra, akivel azt hittük, hogy egy utált ismerősünk, de aztán kiderült, hogy nagyon nem az volt a csaj.

Vagy mikor egy harmadik barátnőmmel meg az ő unokatesójával buliztunk, és az unokatesója nagyon durván berúgott, járás közben beborult egy árokba, pont akkor, amikor lassan jött el mellettünk a rendőrség. :D Én meg a barátnőm meg próbáltunk úgy csinálni, mint akik tudnak járni és akik nem ismerik az árokban fetrengő lányt. :)

Olyan is volt, hogy szintén egy másik barátnőmmel és az ő egy barátnőjével (de jó, hogy szinte mindenkivel van valami sztorim :D) snüsszöztünk egy bárban (dohánytermék, amit az ínyedre), a barátnőm barátnője meg rosszul lett tőle, és ráhányt az asztalra. :D

Egyszer két barátnőmmel üldögéltünk estefelé bulizás előtt egy padon, az egyikük talált egy törött cigit, amit össze akart rakni, már épp meg volt vele kb. mikor épp arra járt a rendőrség, akik megálltak és kifaggattak bennünket, hogy mit akarunk ezzel a cigivel, mi van benne, és szétszedték, hogy megbizonyosodjanak nincs benne semmi, majd eldobták, nálunk meg nem volt igazolvány, meg hát látszott is, hogy még nagyon nem vagyunk 18 évesek (15 évesek voltunk), és felvették az adatainkat + megfenyegettek, hogy ha még egyszer elkapnak bennünket éjjel az utcán igazolvány nélkül, akkor büntetést kell majd fizetnünk.

Hirtelen ennyi jut eszembe, ami mai napig eszembe jut és viccesnek találom, de gondolom így nagyon nem adja át ez az iromány az akkori helyzeteket. :S

2015. nov. 14. 23:38
 2/3 anonim ***** válasza:

1-es, akkor is így röhögtetek vna, ha meggyullad, vagy égési sérülést szenved a cigivel dobálgatott emberke? Ostobák vagytok!

Kérdező: egyszer majdnem ránk borult éjszaka a sátor, mert szrul vertük fel.

2015. nov. 15. 18:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze, egy szál alig égő cigitől meggyulladni meg komoly égési sérülést szenvedni, hol élsz te?
2015. nov. 16. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!