Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért törölnek ki sorra a fb...

Miért törölnek ki sorra a fb ismerőseim?

Figyelt kérdés
Nem hinném, hogy annyira idegesítő lennék nem szoktam semmit posztolni. Ennyire utálnak?
2015. nov. 13. 02:59
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Lehet, épp azért, mert nem szoktál posztolni. Lehet, azt hiszik, hogy nem is használod a facebookot, ezért törölnek.
2015. nov. 13. 05:50
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

én is szoktam néha törölni. általában azokat akik állandóan posztolnak olyat ami számomra érdektelen.

na meg ha valakivel nem vagyok beszélő viszonyban, esetleg nem is szokott köszönni.. törlöm, hiszen minek legyen ott, ha igazából le se xarjuk egymast?

2015. nov. 13. 05:56
 3/5 anonim ***** válasza:
25%
Mennyi idős vagy?lány vagy fiú vagy?Kik akik törölnek?Osztálytársak, lakótársak?Lehet összebeszéltek ellened.Vagy szakítottál valakivel és most ellened dolgozik.Van ilyen sajnos.
2015. nov. 13. 08:47
 4/5 anonim ***** válasza:

En idokent 'tisztogatast' tartok facebookon. Akivel honapok (vagy akar evek neha) ota nem beszelek, vagy tartom a kapcsolatot, sem uzenetben, sem szemelyesen, azt torlom. Nem hasznalom tul sokat a facebookot, nem erzem szukseget annak, hogy lassam mi tortenik azokkal a regi ismerosokkel, akikkel teljesen megszunt a kapcsolat, vagy hogy ok lassak mi van az eletemben (nem posztolok sokmindent, parhavonta altalaban, de akkor is).

Nem erdekelnek a latszatkapcsolatok, es igy legalabb atlathato az oldal.

2015. nov. 13. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem köszön valaki az utcán több alkalommal is, én akkor törölni szoktam.
2015. nov. 15. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!