Gáz ha a Facebookon kevesen lájkolják a képeimet?
Facebook örült vagy te is ugy lattom!
"Rakhatok ki akármilyen képet "
Nos ezzel van a baj!halalom amikor csöcsös csucsorito kepet raknak ki mint valami majmok uhy viselkedtek komolyan mondom.
En pl szinte semmit sem osztok meg ez az én életem es bem fogom a világnak kitarni!
nem mindegy? :D nekem kb 20-30-40 ember szokta atlagban, de naponta kb 15-tel beszelek, es rengeteg haverom van, es jo par igaz baratom is:) kb ok szoktak likeolni, idegenek nem is.
ellenben ismerek olyat, aki mindenkire rair, hogy likeoljak, es van 80 like a kepein, kozben meg az a hir jarja rola, hogy egy nagy k.urva, es mindenki utalja. pl a szulinapjait az egyik lany baratjaval szokta csak tolteni. nincsenek haverjai vagy tobb baratja, csak az az egy, fbn meg nagyon mennek neki a likeok.
az a lenyeg, hogy mennyi jo emberi kapcsolatod van, nem az, hogy hanyan nyomjak meg a like gombot:D
"de én amúgy senkiét nem szoktam."
Na ezért.
Nem feltétlen gáz, de előnyösebb ha több liked van.
Nekem a mostani képemet senki se lájkolta, az előzőeket meg egy és ugyanazon személy. Ez nagyon gáz? :sss
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!