Ha ma nem kéne dolgoznod, mit csinálnál legszívesebben helyette?
Én az egyik munkámat lemondtam mára, mert nem vagyok teljesen jól, és hidegben kellett volna kinn töltenem 12 órát (legalább, de lehet, hogy többet). Ez most nem hiányzott.
Ellenben a másik munkámat csinálom itthon, egyébként abszolút szabad időbeosztással. Szóval nem sok különbség lenne akkor sem, ha azt sem kellene csinálnom, mert azt nem élem meg problémának, hogy az irodai munkáimmal végre haladok kicsit jobban, mert ma - betegen - sehova sem kell mennem. Mindenképp ezt csinálnám. :)
Plusz mosás, születésnapi- és karácsonyi ajándékok csomagolása, Mikulás, advent és karácsony tervezgetése, halloween-i díszek leszedése és elpakolása, stb.
Imádom ezt az időszakot. :)
Én ma nem dolgozom, de sajnos nem csinálhatom, amire vágyom, mert vasárnap költözünk, úgyhogy itt rohadok a lakásba, és dobozolok. És nagyon messze még a vége :(
Ha ez most nem lenne, kirándulni mennénk, vagy sétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!